- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- iskateli da si smenite roditelite i za6to :P
kfo mislite za roditeli si i iskate li da gi premahnete ili samo edin ot dvamata i za6to
hmm moji nqkoi pat da ma nervqt,ama za ni6to na sveta nqma da gi zamenq ,6toto roditelite mi sa super))))
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Ам майка ми не,ама баща ми да,щот си нямам..![]()
Пфхах...
ами всъщност да.![]()
Когато бях на 5 обсъждахме с едно момче в детската градина дали да си разменим майките. Преговорите бяха достигнали финална фаза, но не успяхме да се договорим за някакви дреболии. Много се радвам за което, защото майка ми е супер...![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
НИКОГА!!!!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Баща ми бива,но майка ми...просто я мразя!Не я искам,предпочитам да съм без майка,отколкото с такава като нея!
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
гледам сама да се оправям.Ако мисля,че ще ми даде обективна помощ,питам,ако не - каквото стане,това
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
НЕ,не бих ги сменилаОбичам ги кфито и да са...все пак никой не си избира родителите,както и родителите не си избират децата
!
Мойте родите ли са супер яки хора,е не мога да кажа,че нямат отрицателни черти,но като цяло са перфектните родители!
Дават ми любов,имам свобода,разбират ме (майка ми повече)...ъъъ имам сичко,от което се нуждая![]()
Една усмивка разкрасява твоята душа,а пък две усмивки променят света (:
Не, не искам, обичам си ги![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мне неискам да ги сменям защото после няма кой да ме снабдява с мангизи![]()
Защо ? Само заради някви пари ли?Те ли са най-важното?Първоначално написано от evil lady in black
А по темата:Ми не,не бих ги сменила,тъй като ги обичам такива каквито са..
Ne bih gi smenila nikogaE vqrno po nqkoi pat mnogo me qdosvat,no tova si e napalno normalno !
Te sa super roditeli
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
smenqm gi 6oto sa tapi
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
не ... може да звучи мн банално вече ама колкото и да сме се карали и да съм им се ядосвала никога не ми е мианавало през ума да си сменям родителите
з също съм така, обичам родителите си и за нищо на света не бих ги сменила, те са всичко за мен!Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ами не само заради парите и рабира се не сса те най-важното ! Аз обичам родителите си !
не не бих ги сменила НИКОГА,мн си ги обичам и нз какво ще правя ако остана без тях.Може да се караме понякога,но това е нормално,но не бих ги сменила.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз така!Първоначално написано от Smiley_Girl
ем... то те моите имат лошия навик да се надвикват у нас ама какво да се праи такива са ми се паднали... и все пак Не! не бих ги сменил дори да беше възможно
So it began...
ми само баща ми
щото такъф нямам![]()
ne iskam da si smenqm roditelite za6toto vsqko dete (da nie vse o6te sme deca) imat nujda ot obi4 i zakrila dori i decata da sa na vuzrast kato nas[/quote]
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."