- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- iskateli da si smenite roditelite i za6to :P
Не, не искам да ги сменям. Каквито са, такива.![]()
В никакъв случай вече свикнах с тях смисъл не искам нови огаждат ми доста разбират ме помагат ми за кво са ми нови...
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
НЕ бих дала за нищо на света майка си.Тя е невероятна макар всички наказания и гадните неща ,които решава вместо мен понякога.
nikoga ne bix gi smenila zamislete se ako te gi nqma6e i nas nqma6e da ni ima
AMAN!
Невър !!!![]()
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
това е тъпо!не бих ги заменила с други!![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
mi ne...qdosvam im se ponqkoga izobshto ne gi razbiram no sa si moite roditeli... sviknala sum si ve4e4 s tqh :P
Тц, не бих. Имали сме много проблеми, обаче си ги харесвам и не искам да ги сменям.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Нее, обичам си ги и двамата!Мисля че съм попаднала на възможно най-печените родители![]()
Където плюя, там не лижа
нямаше да е лошо да се бях родила с малко по-свястни родители, тоест с малко по-съвременно мислене.. и не толкова заядливитогава аз щях да си ги обичам и нямаше да познавам други.. щяха да са си мойте родители.. ама така вече в последствие да ги сменям - много ясно, че не ща
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не
Не в никакъв случай! Не съм срещнала родители по-добри от моите!
За мен са пример за подражание, бих искала като стана майка, да мога да възпитавам децата си както те ме възпитават!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ba6ta mi sas sigurnot ! Nego bih go ubila i 6te go izleja
Не..![]()
![]()
Iskam da..Iskam da imam edno hubawo,spluteno semeistvo (Ne e nyjno da imat 52525 miliona..)Neka prosto ne se karat i ne mi naduwat glawata s prostotii .. MIslq che obqsnenieto e dostatychno qsno ..![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!За нищо на света!!!!!!!!!Те са толкова печени и добри ии никога не ме нервят и винаги са до мен и много ги обичам!!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Мнем за нищо на света![]()
Обичам си ги такива,понякога ме дразнят ,но всъщност..дават ми всичко каквото поискам,доста добре се грижат за мене,от сяка една глидна точка..там уроци,спорт ,дрешки ,фитнесче,маникюр и т.н,абе много си ги обичкам!имат чувство за хумур,купнджий и усигоряват ми супер животче
![]()
Аз понякога искам да ги сменя,но само като сам много ядосана..След т'ва обаче осъзнавам колко много са направили за мене и са отказвам :P
не бих ги сменил шот съм свикнал с тех + тва се ебавам с тех и се биим и таиобичам си ги
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?