.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това за снимките в компа е един от 100 000 въпрости ,който ми минават през главата ... ;(
    ааа и те бяха в Папка "Готини Пикчета" там слага любимите си снимки ,който я кефят поне това съм забелязал ...
    Кфо да правя дайте ми съвет времето си тече ..
    Охоо,щом й е любима снимка,пък и на следващия ден се е държала студено с теб направо късай.Не си заслужава.Не е било само защото е била пияна-щом това й е от любимите снимки,а и не ти е признала значи въобще нито те уважава,нито има някакви по-особени чувства към теб.Според мен вашата връзка вече е приключила,сега е въпрос на време преди да скъсате на практика.Не й давай възможността да те унижава,просто й бий шута(и най-добре го направи така,че тя да стане за срам,примерно пред нейни приятели или познати).

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Брат, тая е ясна - отеби я! Да се целува с някакъв си непознат, че отгоре на това да си остави снимките на компютъра, вместо да прикрие всички възможни следи, казала ти е, че все още не те обича - според мен работата е ясна, боли я оная работа за теб!

Значи според теб е по-добре да скрие всичко, да се прави, че нищо не е станало и да го лъже, че го обича ли?
    Не смятам, че това да скриеш всичко(снимки ала-бала)и да лъжеш човека до себе си, че го обичаш(а това, че не го обича, не значи, че не го харесва и не държи на него.. а и не всички хора могат да се влюбян в някого за някакви си 2 месеца и малко)е похвално или е по-добрият вариант
    Така като гледам не му е доставило голямо удоволствие, че е разбрал, едва ли от нейните уста щеше да му е по-приятно. Да я кашира по-рано, докато не е станал съвсем на глупак. А за нея - ако не иска да наранява - следващият път (ако има такъв) да прикрива по-добре следите, а не да се получава "ела вълчо, изяж ме"!
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вски има право на втори шанс. Аз лично съм прощавала подобна издънка,но просто гаджето ми дойде и си призна чистосърдечно.Да,беше ми гадно,но после го приех от веселата страна и започнах да се гавря с това. Все пак никой не е безгрешен. Естествено зависи и на какво развитие е връзката. Ако сега след 2 години и 3 месеца заедно ми изцепи подобно нещо ще си помисля дали пак ще му простя. ти сам си реши-да се греши е човешко,да се прощава-божествено!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    shtom go e napravila edin put , shte go povtori...
    nadqvam se da se opravqt neshtata mejdy vas...nqkakvi celuvki ne sa golqmo prestaplenie...vajnoto e sled tova da ne vijda s tova mom4e

Голям фен
    Gospod e kazal,4e trqbva da se nau4ime da pro6tavame...Taka 4e,prosti i,no ako pak napravi taka q mahai.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Всеки прави грешки.....ако е само една целувка може да го превазмогнеш.Айде успех
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    София
    Дай и шанс ако можеш,но ако се повтори вече режи
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    6tom se e po4nalo na vtoriq mesec... taq vryzka nqma byde6te

Guest
    Според мен всеки има право на грешки и всеки човек грееши докато е жив.Дори и ти си правил грешки и всеки един от нас.Мисля че трябва да и простиш защотото всеки заслужава втори шанс.Знам че дори да и простишти няма да го забравиш и че предишното доверие няма да си го върнеш в нея, но поне опитай, в противен случай може по касно да съжаляваш че не си и простил.опитай се да я разбереш, щом като тя сам ти е казала какво се е случило иче ти иска прошка, значи изпитва нещо към теб.
    Надявам се да съм ти помогнала

Guest
    голяма грешка е че си и казал, че я обичаш. избарзал си много.
    приятел бягай от това момиче.до колкото разбрах, тя не мисли за любов. валнуват я други неща. с две думи момичето е от бранша, ако ме разбираш. не тарси и нейната любов. даже и да я спечелиш, тя ще баде нож с две остриета-както те обича, така и ще спре.
    играе си с теб. сега ти подхварля трохички, а ти гладно ги обираш и тарсиш още.
    трудно е да ти кажа без да познавам момичето, но до колкото разбрах за какво става дума- забрави я. не я оставяй да те варти.
    ако искаш дай втори шанс, но ти казвам че нищо няма да се промени. тя ще си я кара както знае.

Tva sa samo celuvki be 4ovek kvo tolko,ako vidi6 4e po4va da se darji vse po-studeno na4i ima ne6to seriozno koeto qvno prodaljava.

Guest
    emi ne brato... slu4i mi se ne6to podobno i ne skysah s gadjeto si... posle vsi4ko se povtori i mi se preeba cqloto lqto... ZAEBI Q!

ако до сега ти е давала да разбереш,че те обича й прости.Боже хора,прощавайте си бе!Човешко е да се греши, да се прощава е божествено.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    spored men ako tq te obi4a istinski i dai oshte edin shans zashtoto az postypih po syshtiq na4in i sega mn syjalqvam napravih vsi4ko po silite mi s predishniq mi priqtel otnovo da se syberem no toi ve4e mi nqma doverie i sega mi e mn kofti i za tova ne iskam tova momi4e da stava v moeto polojenie zashtoto e ujasno ako te obi4a da i i oshte edin shans...pone ako e kato men zashtoto az ne bih postypila vtori pyt taka....

Фен
    Град
    У Нас!
    Ако държиш на някого много,тоест ако го обичаш безрезервно тогава няма да направиш такова нещо,няма ги тея филми,че всеки човек греши,няма братче,ако обичаш някой не би постъпил така,разума надделява над всичко.И тези,които казват прости и,не са го изпитвали това нещо,затова и не ги слушай.Ти сам виждаш батка,сега ти е ужасно кофти,не можеш да и вярваш повече,постоянно като я видиш с друго момче ще си в паника,нищо не е същото пич,да знаеш,че твоята любов,човека,който казва,че те обича се е целувала най-нагло с някой и не е помислила ни най-малко за теб,аз не бих простил на такъв човек независимо кой е и колко го боичам,ти все пак си помисли,но най-правилно е да прекратиш всичко,ясно ти го казах защо!

Guest
    Аз бих и простил приятелю...но...тревожи ме факта, че тя е имала папка в компютъра си, с името ГОТИНИ СНИМКИ, съдържаща снимки на въпросната изневяра...което ме навежда на мисълта...е не обичам да съм песимист, затова ще си замълча, но от сега нататък имай 1 на ум...

Guest
    Na men mn mi haresaha nqkolko ot mneniqta po slu4ai problema.Mi az bih ti kazala mnogo ne6ta za6toto v slu4aq te poznavam dobre.Mnogo bih iskala vruzkata vi da produlji,za6toto znam 4e adski mnogo q obi4a6.Ot tova koeto si mi razkazval za neq tq e dobro momi4e(moje bi),no kakto kazvat horata-vsi4ko se povtarq za6toto jivota e krugovrat.Purvo tq ne ti priznava,sled tova kazva ''awe ne be6e ni6to osobenno.napih se i go celunah,golqmo 4udo...'' sled tva slaga snimite s ''nepoznatiq'' pri lubimite si.I se durji studeno s teb.Kazva ti v liceto-''ne,az vse o6te ne sam zapo4nala da te obi4am..''i kakvo li o6te ne.''no te haresvam i bih iskala da produlji6 da mi vurvi6 po g**a..''Ebati znam 4e q obi4a6,no spomnq6 li si 4e sam ti mi kaza da razkaram mom4eto,4iqto edinstvena gre6ka be6e 4e ne obi4a6e da pokazva 4uvstvata si pred si4ki.Ako kraso be6e celunal druga pomisli si kakuv suvet 6te6e da mi dade6 i si napravi smetkata za kakvo govorim.Nqma kakvo da kaja pove4e.SAM RE6AVA6 kakvo da pravi6,no ako bqh az....

Супер фен
    според мен момичето има нужда от втори шанс.На купони е напълно възможно такива работи да се случат НО само гледай да не се случи втори път и да не я пускаш сама на купони вече

Amii iskam da ti kaja,che i az napravih s1shtoto neshto.Otidoh na kupon,celuvah se s rojdennika,demek izneverih na gajeto si,koito mn d1rjeshe na men.Az mu kazah i mi dade 2ri shans,v1preki che mu bqh kazala,che kakvoto i da reshi shte go priema.I si mislq sega,che shteshe da e po dobre i za dvama ni da ne mi beshe dal..Shtoto taka i ne zabravih drugoto momche,makar da bqh pila.I sled tova neshtata samo se vloshavaha,sled koeto sk1sahme..No pri teb moje da ne se poluchi taka.Vij dali naistina si zaslujava da prod1ljite. Uspeh!!
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    според мен момичето има нужда от втори шанс.На купони е напълно възможно такива работи да се случат НО само гледай да не се случи втори път и да не я пускаш сама на купони вече
    Тва ли ти е доверието в една връзка,чуваш ли се кво говориш!Значи теб те кефи да знаеш,че ако пуснеш гаджето ти на купон сам ще ти изневери,щото било нормално.Ако на теб ти се случи ще ми е много интересно дали така ще казваш,дали така лесно ще преглътнеш болката,щото от разстояние лесно се дават съвети без да си ги изпитал на свой гръб!

ИзвъНзЕмНоТо
    Guest
    Към човека пуснал темата....брато, кух си....мога да ти го кажа по много по-любезен начин, но същината си е тая...тъп си. Що? Как може да питаш НЕПОЗНАТИ, във форум, за тва дали да я зарежеш...ти приятели нямаш ли? Щот си залагам сичко по мене, че ще ти дадат мнооого по-смилен отговор, отколкото би получил тука...що? Щот те познават, може и мацката да познават. Докат тука...не брат, сериозно...кух си.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Не !

Супер фен
    druga!

Gadnu polojenie..ama na kuponi se sluchva chesto..hubavo e da i dadesh oshte edin shans...A taq snimka ne mi haresva ne e umesno ot neina strana da q dyrji tochnu v takava papka spored mene ..ama nqma znachenie .. prosti i .. No zanapred kakto kazaxa imai si edno na um.. ako pak izneveri (dano da ne stane nikoga) ne i proshtavai otnovo..shtoto stava navik sled vtoriq pyt ..Uspexx..
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Брат, тая е ясна - отеби я! Да се целува с някакъв си непознат, че отгоре на това да си остави снимките на компютъра, вместо да прикрие всички възможни следи, казала ти е, че все още не те обича - според мен работата е ясна, боли я оная работа за теб!
    da prav q tq utre moje tak ada sa naibe raskarai q dokato e vree me
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си