Moderated:Напила се е и ми е изневерила..да и дам ли 2 шанс?
Значи проблема ми е супер огромен ...
Гаджето ми с което ходя от 2 месеца и 12 дни беше на Купон , на който не можах да отида ... Колкото и странно да звучи аз това момиче супер много го обичам !!! не знам как се случи , не съм заобичвал за толкова кратко време .. Тя многократно ми е казвала ,че все още не ме обича .. но не е там проблема ..Та на този купон тя се е целувала с друго момче ,което дори не е познавала ..така ми сподели ..
на Следващия ден когато се видяхме след въпросния купон , тя се държеше някък студено ... Не ми сподели какво е направила ... иии нз от някакфо лудо любопитство аз и рагледах снимките на компа без да я питам ... иии гледам си и виждам снимки от РД .. и кфо да видя още една папка "Готини снимки " иии я виждам с този въпросния тип да се целува ...
Аз принципно съм много ревнив ...може би от Сртах да не я загубя ..
Откачих иии като я попитах ми сподели ,че е била пияна ии затова е направила така ..
Но след тази случка някакси не мога да и се доверя какво ще ме посъветвате да направя ???
Моля ви .. Почти не съм спал иии днес в даскало цял ден мисля за това
Как да постъпя ... ??
Дали е Искрена или ме лъже направо не вярвах ,че ще пиша някога тук ,но просто съм отчаян иии не мога да си намеря място исках да споделя с вас ... БЛАГОДАРЯ ВИ ,че ме изслушахте помогнете ми в избора ...