Na men mn mi haresaha nqkolko ot mneniqta po slu4ai problema.Mi az bih ti kazala mnogo ne6ta za6toto v slu4aq te poznavam dobre.Mnogo bih iskala vruzkata vi da produlji,za6toto znam 4e adski mnogo q obi4a6.Ot tova koeto si mi razkazval za neq tq e dobro momi4e(moje bi),no kakto kazvat horata-vsi4ko se povtarq za6toto jivota e krugovrat.Purvo tq ne ti priznava,sled tova kazva ''awe ne be6e ni6to osobenno.napih se i go celunah,golqmo 4udo...'' sled tva slaga snimite s ''nepoznatiq'' pri lubimite si.I se durji studeno s teb.Kazva ti v liceto-''ne,az vse o6te ne sam zapo4nala da te obi4am..''i kakvo li o6te ne.''no te haresvam i bih iskala da produlji6 da mi vurvi6 po g**a..''Ebati znam 4e q obi4a6,no spomnq6 li si 4e sam ti mi kaza da razkaram mom4eto,4iqto edinstvena gre6ka be6e 4e ne obi4a6e da pokazva 4uvstvata si pred si4ki.Ako kraso be6e celunal druga pomisli si kakuv suvet 6te6e da mi dade6 i si napravi smetkata za kakvo govorim.Nqma kakvo da kaja pove4e.SAM RE6AVA6 kakvo da pravi6,no ako bqh az....