Цитирай Първоначално написано от Единият такъв малоумник
Цитирай Първоначално написано от ultra
АБЕ ВЕРНО ЛИ Е,ЧЕ НЯКОИ МЪЖЕ(МОМЧЕТА) СА МНОГО ТЪПИ?

тая тема определено е пусната от един такъв малоумник.
По-голяма част от момчетата даже не са запознати със собствената си анатомия,а кво остава за женската.Иди после му обяснявай какво е женски оргазъм и как аджеба става.Аз му викам "менструация",а той ми вика "-за каква илюстрация става въпрос.." кво повече да пишем,говорим... .
Друг е въпроса,че даже и да са имали някакви сексуални контакти не знаят какви са признаците дали една жена е свършила.Значи щом охка и пъшка всичко е ОК (е то има и такива,но...)...офффф
Направо съм се отчаяла от неопитни,от такива дето даже се сърдят като им кажеш и не правят нищо по въпроса да се образоват.Та даже се чудя как нацелват дупката на момичето.
Съжалявам,че съм толкова крайна,но на такива типове съм попадала,че е жалко,че чак като си легнеш разбираш колко са боси в тънката част.
Секса за съжаление се оприличава в повечето случаи с необуздано ръчкана ТАМ,свършване и катурване по гръб като зайците.

Как тогава няма да има фригидни жени,като има толкова нескопосани мъже.
1.Моля да не ме обиждаш...не мисля, че ако беше разбрала ясно целта и причината поради които пускам темата, щеше да има причина за недоволство.
2.Не мисля, че ти се се родила научена и се съмнявам, когато си поискала от някой, да ти отговори на някакъв въпрос, са ти казвали, че си малоумна и некадърна в леглото.Прав ли съм?
3.В вторият си коментар изрично посочих мястото, от което съм прочел въпросното нещо...и факта, че темата е важна и че написаното там е копирано от книга, ме навежда на мисълта, че е ВЪЗМОЖНО да има капка истина в това твърдение...не мисля, че факта, че желая пояснение по определен въпрос е повод за недоволство, камоли обиди и агресия...както виждаш дори след коментара ти се държа цивилизовано и нямам нищо против теб...
4.Не мисля, че тези, които "са изпитали оргазъм още първия път" изобщо могат да направят съпоставяне и да определят, аджеба оргазъм ли е това или не...
5.Благодаря на krem4et0.
За нищо-добро че наскоро четох статия по въпроса!