.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    vlubenaaaaaa
    Guest

kogato se celuva6 trqbva li da si zatvarq6 o4ite?

kogato se celuva6 trqbva li da si zatvarq6 o4ite?
    zaduljitelno li e?
    i ako ne si gi zatvarqm moje li gadjeto mi da si pomisli ne6tu ?
    i ako vie ste na negovo mqsto kakvo bihte kazali ako me vidite 4e ne si zatvarqm o4ite pri celufka s ezi4e ?

Ами значи първо има мн такива теми и второ не е задължително да си затваряш очите...мене лично не ме бърка но предпочитам с затворени очи...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Фен
    Град
    София
    Аз съм според настроението...не винаги съм със затворени очи,но е по-хубаво според мен,а ако гаджето ми не е със затворени -нз няма да ми е кой знае какво,въпреки че казват че ако се целуваш с отворени очи значело че нямаш чуства,за тва би ми станало гузно
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    Zdasti,ami az li4no kato se celuvam s gadjeto mi ne si zatvarqm o4ite nz ne sam sviknala da gi zatvrqm i postoqnno sam sas otvoreni o4i dokato se celuvame.Nqkoi kazvat 4e uj kato ne si zatvrq6 o4ite dokato se celuva6 s pr. ti zn ne go obi4a6 ama tva sa palni gluposti.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Зависи как на теб ти харесва и как ти идва отвътре
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ne e zaduljitelno..prosto e po romantichno

Повече от фен
    Град
    Neverland
    ти си решаваш
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен
    Град
    София
    Не е задължително. Както искаш се целувай, няма правило, че трябва да бъдеш със затворени очи.
    Аз лично в един момент съм затворени, в друг много обичам да го гледам, докато се целуваме, много е сладък със затворени очи..

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Хмм...при мен има едно доста странно явление.И всъщност благодарение на него разбирам как и колко харесвам момчето всъщност и дали искам да съм с него.Значи ако съм много емоционално обвързана с него...и изпитвам дълбоки чувства,просто НЕ МОГА да си отворя очите.Те са задължително затворени.Но ако гаджето е някво ново и ей така "на харабията" сме тръгнали и просто не ми е тооолкова близък(все още,пък може и да не бъде ),не мога ДА СИ ЗАТВОРЯ ОЧИТЕ.Просто зяпам нанякъде.Нещата са по-машинални...не че не ги чувствам,но все пак не е същото.Не си мисля за нищо друго,но чувствам как не съм изцяло съсредоточена в чувствата си.Чувствам се някак си отегчено.
    Но понякога пък не си ги затварям,защото пичът толкова ме кефи,че не мога да си отлепя очите от него..тъй че и това го има

Голям фен
    am....az po princip sym sviknala da gi zatvarqm,no edin pyt mom4e s koeto se celuvah mi kaza:"shto si zatvarqsh o4ite..?" hxahx mn smeshnu mi stana ama nz nz az sym s viknala s zatvoreni..po dobre useshtash si4ku)

Повече от фен
    Няма някво правило, ама в повечето случаи когато си с отворени очи и пича види, че блееш на някъде, не му е става особено приятно... Смисъл аз си отварям очите кат ми писне, ама не мога да му изкарам езика от устата ми... Веднъж така се загледах в някъф пич догато се целувах с гаджето... И той видя... И не ми говори цял ден... Един друг пък ме е питал "В кво толква си се загледала, че вниманието ти не е върху мен" Ама са и нахални
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Закон има ве ейй!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    az sus otvoreni ,sus zatvoreni ...izob6toooo...kakto mi e udobno,ama priqtelqt mi mn mrazi dokato se gu6kame i cunkame i az da se ocuklq ne6to(tva stava obiknoveno kato 4uq nqkuv 6um )..
    vednuj puk mi izcepi,4e samo koito izneverqva se celubav s otvoreni o4i bullshits spored men
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

НЯма правила за това как да се целуваш...затворено отворени кво е значението.Мен повече ме кефи със затворени щото иначе ми става много смешно понякога

ATAKABG
    Guest
    Правила за тва нещо няма. Аз лично съм свикнал да си затварям очите. Некво странно ми е да гледам приятелката си,докато я целувам.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ми аз се целувам с затворени , пък други с отворени ... кой както иска... \/
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Такива теми доста има....но не е задалжително да си сас затфорени....кой както си иска
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

аз само като съм пийнала или си мисля за друг ги затварям Иначе винаги съм с отворени, не се знае какво може да се пропусне

По-нежно и по-мило е със затворени. (:
    Усещането е по-силно.
    Въпреки, че понякога само си ги притварям, адски велико е да си гледаш любовта, хах (:
    Кой както обича, въпрос на личен избор.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Супер фен
    предполагам

Mi az ne gi zatvarqm.Za men nqma zna4enie za gadjeto su6o

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    Има една поговорка: "Не може да се вярва на човек, който се целува с отворени очи"

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Kogato si zatvorish ochite se naslajdavash maksimalno na celuvkata , togava TQ e po chuvstvena....a kogato si s otvoreni ochi nemojesh da i se nasladish napulno i ti e vse edno dali go celuvash choveka otsreshta.Ako imam po dulboki chuvstva kum nqkoi az si zatvarqm ochite , prosto mi e super nepriqtno da gi otvorq...no ako e nqkoi koito samo si me kefi gi otvarqm oglejdam se.mnogo e kuco kogato si otvorq ochite i da vidq otsreshta sushto da si e otvoril ochite , togava se poiluchava mn kofti situaciq

Повече от фен
    Ми аз си ги затварям,ама не мисля,че има някакво голямо значение.

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    споуед завусу...аз и със затворени и с отфорени се целувам какт ми е удобно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си