Моят проблем съм го споменавал в много други мнения но просто, не мога да се сдържа и реших да напрвя тема, в която очаквам някой здравомислещ читател на форума, да ми предложи как да се държа.
До сега винаги съм се държал различно навсякаде, различно пред баща ми пред майка ми пред баща ми, пред сестра ми, и пред всеки от класът ми.Но незнам как да се държа пред момичето, което обичам и е от моя клас.Въпрос защо не знам?
Отговор защото досега не съм имал гадже имаше само едно момиче за 2 седмици с което само си говорихме така, че не е гадже, извод не съм говорил с красиви момичета а съм на кажи речи 17 вече, вярно имал [b]съм твърде много проблеми, дори и ужасно лоши оценки попрвителни и хиляди семейни неприятности.Обаче изостанах от гледна точка на това, че сега когато наистина обичам момиче, което е колкото мен и е от моя клас и е умно, чаровно със страхотен характер и (има приятел от 2 години) което уж е малък проблем ако се справя със себе си.
1 Да седя на последния чин и да говоря само за Counter Strike с двама трима геймъри.
2 Да се правя на гъзар какъвто никога не съм бил и да вляза в групичката на глупаците които ходят след всяка.
3 Да бъда неутрален и да разговарям само с учителите.