.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: MI sega kakvo ?

FiRe_LaDy
    Guest

MI sega kakvo ?

Ima edno momche,koeto mnogo me kefi.Zapoznah se s nego minalata godina i si bqhme samo priqteli.Obache vchera toi poiska da izlezem i mi kaza,che me haresva i iska da znae dlai moje da stane neshto.Ama predi vreme govorih s edin obsh poznat i toi mi kaza,che tova momche otnachalo se dyrjalo dobre s momichetata,a posle kat im biel shuta gi psuval i t.n.Ta nz kakvo da pravq!?Da se doverq na tova drugoto momche i da ne trygna s nego ili da opitam pyk kakvoto stane?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Az bih opitala...ako naistina haresva6 tva mom4e...davai...pyk posle kvoto 6te da stava...e verny 4e e malky gadny da te psyva ama ne e nito pyrviq nito posledniq tyi 4e...a i kakto se kazva neopita6 li ne6ty,koeto jelae6 posle 6te syjalqva6....ae yspeh
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    на мнението само на един човек не винаги може да се вярва и разчита. ако толкова много се двоумиш какво да направиш най-добре се опитай от тук, от там да разбереш нещо повече за държанието на въпросното момче спрямо бившите му и едва тогава прецени какво да правиш занапред

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Risk pecheli,risk gybi...Opitai nishto ne gybish...Kato pochne te psyva posle,ako skysate,koeto ne ti pojelavam,psyvai i ti ili prosto my tegli edin realen ignore:vliza prez ednoto yho i izliza prez drygoto :P

Град
    Plovdiv
    kvoto stane !
    P>S ako ose6ta6 4e po4va da te. . . NAPSUAI GO TI !!!!
    prosto dobyr !

Фен
    Град
    София
    От опит глава не боли
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

lele...pazi boje...na4i pita6 nas dali da tragne6 s 1 mom4e ako poi4eto kajat ne i ti nqma da tragne6 are az sega ti kazvam farli se ot nqkoi most ti4ai dokato ne e stanalo kasno
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Davai i da ne ti puka...ako go xaresva6 6to pak da ne opita6

Мега фен Аватара на koalka
    Ами най-добре преди да правиш нещо попитай това момче дали тези слухове са верни...Той предполагам няма да ти каже истината де...Ами аз на твое място бих рискувала,след като го харесвам.Той те харесва и дори така да е постъпвал с другите момичета,не е гаранция,че ще постъпи така и с теб...Но все пак ти сама трябва да решиш.

Голям фен
    opitai nqma smisyl da slushash horata slushai sebe si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си