- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Savsemse obarkah ...?
Malko e dulgo ama naistina e vajno za men . Sori ako temata e typa i molqvi kajete kakvomislite ?
Ima edno mom4e s koeto y4ihme zaedno edna godina. Toi be6e ot moeto daskalo no posle se premesti. Ta kato y4ehme zaedno (angliiski) bqh edinstvenoto momi4e v grupata. (tova ve4e be6e vtoriq srok no purviq ima6e o6te 3 momi4eta)
Toi kato me vidq da vlizam v staqta mn se iznenada i dokato ne sednah toi sedq s otvoriena ysta(a ima6e i o6te ednomom4e- negov fr koito ustana bezdumi
)
Posle v mejdu4asieto si4ki mom4eta me pitaha ko praa tyka ,a samo TOI kaza "e kfo we. ne seli radvate 4e e tyka?"
neprekusnato se usmihva5e i me bazika6e 4e haresvam tam purvo ediniq negov fr posledrugiq.
Awe toi e golqm sladur.
Po kusno ni razmestiha i kato razbra 4e 6e sedi do mene mako se pritesni.
A nakraq na edin izpit az ni6to ne znaeh i toi(obiknoveno ne pravi s nikoi taka) mi dade da prepisvam celiq test ot nego i posle mi se usmihna.
Po edno vreme kato si trugvahme i toi izvednuj me popita kak si pobiram u4ebicite v 4antata.![]()
![]()
i kato slizahme po stulbite toi me gu6na(be6e zad mene)
(samo da uto4nq 4e seki put se pribirahme zaedno s nego i o6te 2ma )
prez cqloto vreme toi se opitva6e da govori smene v daskaloto a az i zdrasti daje ne mu kazvah.
prez vakanciqta ujasno tupa moq postupka) Napisah na edno mqstonegovoto ime v sur4ice![]()
posle negov fr mikaza 4e toqdet haresvam neme haresval.![]()
i kakto mi go kaza tfa posle cqlatavakanciq idvahapri nas i purvoni obijdaha, posle zapo4naha da se durjat pomilo. NzZ
i cqlata lqtna vakanciq idvaha v edna gradinka pri nas i sqdaha se napeikata koqtobe6e sre6tu nas.
Nz kakvo be6e tfaikoda si mislq. Dali me haresva dali ne.Nqmam ideq
Mersi nasi4ki koito otgovorqt![]()