- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителите!
Колко от учителите,които ти преподават мразиш?
vsi4kite bez izklu4eniq![]()
За сега само един
сички без 1само 1 пекан даскал имам
Samo edin ! Ima i drugi malko storgi4ki no sa pe4enki![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
kato izkliu4im tezi po izobrazitelno skulptura i istoriqvsi4ki no nai me nervi klasnata golqma e buca
Всичките ми даскали са големи шемети, някои понякога ме дразнят, ама чак да ги мразя не.
Да мразя...много силна дума е и нея използвам.Ами един учител само не ми харесва,ама чак да мразя...
Всички Учители с изключение на 2-3 !!
Сичките са гадни нещастници дето си мислят че като могат да ти пишат оценки и значи могат да те правят на роб смисъл така да те ползват !
Не мога да я гледам госпожата ми по Свят и личност. Толкова много НИ дразни ... другата седмица пак ще я побъркаме. Има други учители които от време на време се държат не както трябва, но се търпи.
По физическо ... МРАЗЯ ЯЯЯЯЯЯЯ ... в часовете се държи ужасно. Сега последна година по-добричка стана. Ама иначе направо не се понася. Иначе извън училище е много печена, но в часовете се държи като идиот.
1!(за ся)
mm nachi taq po nemski,po nagliiski,po matematika,i po oshte 2 predmeta stanaha 5.. govora za naistina ludi hora,s neadekvatni dvijeniq i izkazvanq pri koito prosto si kusam nervite
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
значи по:
Биология (класната)
История
География
Немски
Другата година ще мразя и новата по физклтура![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
По английскиебати и овцата.. не стига, че прави непростими грешки ами и вика като луда, обвинява ни, че допуска грешките защото ние сме и пречили и всякакви такива. Оплакала се е пред половината от другите учители, които ни преподават и така.. абе тъпа е.