ами ще се представя, щом е нужно.. макар че съм се представяла в друга тема, ама пак ще го направя. Освен че се занимавам с музика почти дестина години, става въпрос професионално (но не смятам това да ми бъде професия, защото от това няма просперитет, поне не и в България) . на 16 съм.. свиря на пиано от 6 годишна накъде, но тогава беше доста несериозно - около една година сме се мотали на школа Байер.. а тя е доста.. как да кажа.. елементарна. Упражненията са от един тип (за пиано говоря, някой да не си помисли за китара..) упражнения САМО за дясна ръка, общо взето - елемнтарни неща.. ама аз бях несериозна.. Сериозно започнах да се занимавам грубо казано първи клас. Баща ми работи в Булбанк София, но е и любител музикант (вкъщи си купихме Фендер пияно, да се похваля ) аз съм от Кърджали, но живея в Перник по гадно стечение на обстоятелсвата.. вече се чудя кво да кажа хахах първата ми учителка беше госпожа Милотинова в Двореца на Културата в град Перник, преподаваше ми пиано и солфеж. 1 година и нещо бях при нея.. след това отидох при Ани Дамянова (преподаваше в консерваторията по онова време) .. и там същата работа - пиано и слофеж. Изкарах пълното обучение и започнах китара.. 7ми клас, откогато започнах да слушам музика изобщо (преди това не знаех нищо, освен пианото и това, което аз си го свиря).. почна адския метъл период, който никога няма да забравя. сега вече не слушам метъл.. или поне така си мисля. С китарата работата почна много инцидентно.. бях отишла с майка ми на един пленер (тя е актриса бтв) и там имаше един китарист. Не беше бог знае колко добър, като се замисля, ама с него започнахме да си говорим за музика. Тъй като аз попринцип много харесвам китарата като инструмент, тогава казах, че е много жалко, че досега съм си "пропиляла" времето с пианото, а всъщност много искам да свиря на китара. Тогава той ме убеди, така да се каже, че не ми пречи да почна и китара. Ходих при един музикант, приятел на майка ми, отскоро започнах да ходя на класическа китара (има няма няколко месеца). И мисля да продължа.. отделно с един барабанист си репеираме, така да се каже, ама идея за група примерно още няма. Пропуснах да кажа, че пея също.. с пианото редом се учи и солфеж, ако някой не знае това е пеене по ноти. Докато ходих на пиано, учих и солфеж.. има още какво да разказвам, ама нямам време, и нерви също хаха .. ако някой иска да попита нещо конкретно,моля да заповяда