oTPoBHa
остави ти модераторството, тука си пишем като равноправни потребители, като колеги музиканти )

Гледай сега, пиша ти така на теб, защото винаги ми е било странно когато някой каже 'аз съм музикант', особено 'аз съм инструменталист' - какво точно има предвид.. какво означава да си пианист )

Със сигурност не означава твоят житейски опит в пианото, със сигурност не означава и моя, макар и да е в пъти по-голям. Казвам ти го като човек, на който живота му е минал в свирене, свирене, свирене и.. солфеж от предучилищна възраст до настоящият момент включително, по 2 пъти седмично и то при най-добрите преподаватели в областта /музикалното и Консерваторията/
Бих се представил като музикант, но се страхувам да не прозвучи като хвалба или нещо от сорта, за това на този етап няма да го правя. Просто исках да отбележа, че не е редно да се квалифицираш като пианист, най-малкото защото изброените от теб композитори и 'репертоар' са за лица под 12 годишна възраст. Естествено не бива да се засягаш - визираните лица ти говоря ако се занимават професионално още от 7 годишна възраст ) За човек, който няма професионална насоченост в тази сфера не важи горната цифра.
Аз свиря на китара(класическа, засега).Мисля скоро да си взема и акустична, а в бъдеще се надявам да имам и ел. китара(дано).
Акустична и класическа е едно и също