- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Kak da stana metal
Hora iskam da stana metal, n0 n3znam kak. 6t3 mi pomognete li PLS!!!
хаха, пич.. просто прослушай метъл..ако не си свикнал на тежкия метъл, започни от по-леките банди.. от сорта на.. Линкин Парк.. или нещо такова.. то според мен Метъла е като наркотик.. от лекото към тежкото..
Не можеш ей така да си кажеш-Искам да съм метъл и да станеш такъв!Освен това не трябва да питаш другите как да станеш метъл-то си идва от вътре!И не е задължително да се носиш в този стил-важното е да слушаш музиката.
Преди имаше такава тема... и доста се поприсмяха на момичето, пуснало я.Но всички обичат чуждото нещастие - Sprite-нещата такива, каквито са![]()
хъхъ..
ama to onaq tema e za momi4e puk az sam mom4e. to daje i az znam 4e Linkin park ne sa metal
hora kajete mi grupi de da znam. Pokajete mi nekfo obleklo kak trqbva da se durja dali trebva da nosq nekvi verigi
Ако изглеждаш по този начин:
можеш да се чувстваш тру!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
въпрос на нагласа е,наистина,но трябва да си наясно,че има видове метал.Хеви, блек, сатаник, така беше,нали.Аз лично слушам хеви.Можеше темата да се казва - какъв метал слушате,кои групи и така да станеш, покрай другите. Метала си има и философия,начин на живот ,не е само слушане на музика.
Аз ти препоръчвам kamelot,blind gardian,hamerfall
ne sepodigravaite be
az vi pitam savsem seriozno a vie somo mi se prismivate![]()
колко сме зли![]()
в темата, към която съм ти дала линк, си има всичко, нищо че е за момиче![]()
Метълите се раждат - тва е като вродените деформации. Родителите на Пингвина са го изхвърлили в канавката. Моите ме отгледаха...
Ако като малък не си захапвал зърното на майчината гръд до кръв, ако не си бъркал в окото на баща си,докато те е вдигал на ръце, ако в училище първата реплика на учителката в първи клас не е била: "Ау,какво е това?!", ако не си гълтал закуската отвкъщи - сурово месо - с патронче водка в 5-и клас, ако не си поругавал девствеността на млада метълка в 8-и клас върху сватбената рокля на майка й... Тогава трансформацията ще ти е трудна!
![]()
Можеш обаче да се пробваш да станеш - това е като да си отрежеш кутрето,за да не влезеш в казармата. Ако е заради жена - недей. Ако е заради наистина яка жена - помисли си! Ако е заради адски яка жена - направи го!
![]()
![]()
Надявам се да те разубедя...
sq prochetoh che trqbva da si slagam kubinki. Ujas. Krakata mi shte se vm3rishat.
ми аз не се подигравам.Забравих да спомена,че Металика са класика.Слушала съм и Stripers,те не са толкова известни.... Но дрехите не правят човека, в случая метъла,мм такъв трябва да си по душа
Дам, философия, начит на живот, така е...но може да се чувстваш метъл, ако си слушаш предимно такава музика, без да се обличаш като на снимкатаПървоначално написано от Вайлет
![]()
Айде и аз ще предложа банди- Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Rammstein, Nightwish, Metallica, Iron Maiden...Evanescence донякъде и те....
хъхъ..
Малеее!Ето това беше тъпо!Ми тогава как искаш да си тру кат нямаш кубинки?Първоначално написано от G@ngster4eto94
Естествено не е задължително да носиш кубинки, но както се каза по-горе, по-важно е да чувстваш музиката, отколкото да се носиш по даден начин!
Бтв искаш да станеш метъл, а метъл слушаш ли, че досега нещо блеях и не разбрах!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
kefi me obleklotoq ama tova da si boqdisvam glavata no moga go priemaПървоначално написано от Boot
![]()
ami da slushal sum Cypress Hill, Judas priest, Cradle Of Filth, System of a Down, Disturbed, Lim Bizkit, Korn, Rammstein, Papa Roach, Bestie Boys, Rise Against, Sum 41, Testament, Crematory. Teq drugo metulsko ne sum slushalПървоначално написано от brain_stew
![]()
И пак,щото ми харесва:
![]()
Още групи:
Satyricon, Impaled Nazarene, Callenish Cicle, Anorexia Nervosa (яки жабари,ей!), Cannibal Corpse, Carcass, Morbid Angel, Mortician, Obituary, Panaka (съпорт за БГ-метъла), Имортъл, Инкубус Сукубус...
![]()
Дам, философия, начит на живот, така е...но може да се чувстваш метъл, ако си слушаш предимно такава музика, без да се обличаш като на снимкатаАйде и аз ще предложа банди- Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Rammstein, Nightwish, Metallica, Iron Maiden...Evanescence донякъде и те....
и по-конкретно - nighwish - I wish I had an angel Kamelot - somеwhere in time, forever,karma, carry on , ramstein - wilder са страшни
![]()
quench фдаснфксдагйасдп президент.
ше ходим ли на Vader бре.![]()
Oще групиEATH,Contorl Denied,Svarrogh(да подкрепим българското),Vader,Kreator,Sodom,Ер Малък,BOLT THROWER.....
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
blagodarq za grupite no mi kajete kak da se obli4am.
Е,не спирайте деградацията му към метъл с такива леки изпълнения! Тва е все едно да идеш в некой ресторант,а в менюто да има само минерална вода и омлет,а клнера да те уверява,че избата и гъшия пастет са на ниво...
![]()
Не знам,немам спатии...![]()
А за обличането - обличай се така,че хората да не искат да се изплюят на теб. Поне за мен все още е престижно да НЕ си спретнат метъл. И не се къпи повече от 2 пъти годишно - за нова година и за рождения ден на майка ти,за да може да те целуне по бузата...
![]()
ами в кожа и кубинки най- вероятно... на мен кожата ми харесва, и среброто. Носят се и кръстове, но трябва и да вярваш.. а като цяло си се обличай както и предиПървоначално написано от G@ngster4eto94
дълга коса...боти или кубинки....камофлацни гащи и некои суичар на Manowa или Iron Maden един куп обици от глава до пети...лудите гривни със шипове и да не забравим Мешката![]()
![]()