.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Тема: Kak da stana metal

Hybrid View

Kak da stana metal

Hora iskam da stana metal, n0 n3znam kak. 6t3 mi pomognete li PLS!!!

хаха, пич.. просто прослушай метъл.. ако не си свикнал на тежкия метъл, започни от по-леките банди.. от сорта на.. Линкин Парк.. или нещо такова.. то според мен Метъла е като наркотик.. от лекото към тежкото..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Не можеш ей така да си кажеш-Искам да съм метъл и да станеш такъв!Освен това не трябва да питаш другите как да станеш метъл-то си идва от вътре!И не е задължително да се носиш в този стил-важното е да слушаш музиката.
    Преди имаше такава тема... и доста се поприсмяха на момичето, пуснало я.Но всички обичат чуждото нещастие - Sprite-нещата такива, каквито са
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]

ama to onaq tema e za momi4e puk az sam mom4e. to daje i az znam 4e Linkin park ne sa metal

hora kajete mi grupi de da znam. Pokajete mi nekfo obleklo kak trqbva da se durja dali trebva da nosq nekvi verigi

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако изглеждаш по този начин:

можеш да се чувстваш тру!

Saatana vittu perkele hate crew!

въпрос на нагласа е,наистина,но трябва да си наясно,че има видове метал.Хеви, блек, сатаник, така беше,нали.Аз лично слушам хеви.Можеше темата да се казва - какъв метал слушате,кои групи и така да станеш, покрай другите. Метала си има и философия,начин на живот ,не е само слушане на музика.
    Аз ти препоръчвам kamelot,blind gardian,hamerfall

ne sepodigravaite be
    az vi pitam savsem seriozno a vie somo mi se prismivate

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    колко сме зли

в темата, към която съм ти дала линк, си има всичко, нищо че е за момиче

Мега фен Аватара на quench
    Метълите се раждат - тва е като вродените деформации. Родителите на Пингвина са го изхвърлили в канавката. Моите ме отгледаха...
    Ако като малък не си захапвал зърното на майчината гръд до кръв, ако не си бъркал в окото на баща си,докато те е вдигал на ръце, ако в училище първата реплика на учителката в първи клас не е била: "Ау,какво е това?!", ако не си гълтал закуската отвкъщи - сурово месо - с патронче водка в 5-и клас, ако не си поругавал девствеността на млада метълка в 8-и клас върху сватбената рокля на майка й... Тогава трансформацията ще ти е трудна!

Можеш обаче да се пробваш да станеш - това е като да си отрежеш кутрето,за да не влезеш в казармата. Ако е заради жена - недей. Ако е заради наистина яка жена - помисли си! Ако е заради адски яка жена - направи го!

Надявам се да те разубедя...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

sq prochetoh che trqbva da si slagam kubinki. Ujas. Krakata mi shte se vm3rishat.

ми аз не се подигравам.Забравих да спомена,че Металика са класика.Слушала съм и Stripers,те не са толкова известни.... Но дрехите не правят човека, в случая метъла,мм такъв трябва да си по душа

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Вайлет
    въпрос на нагласа е,наистина,но трябва да си наясно,че има видове метал.Хеви, блек, сатаник, така беше,нали.Аз лично слушам хеви.Можеше темата да се казва - какъв метал слушате,кои групи и така да станеш, покрай другите. Метала си има и философия,начин на живот ,не е само слушане на музика.
    Аз ти препоръчвам kamelot,blind gardian,hamerfall
    Дам, философия, начит на живот, така е...но може да се чувстваш метъл, ако си слушаш предимно такава музика, без да се обличаш като на снимката
    Айде и аз ще предложа банди- Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Rammstein, Nightwish, Metallica, Iron Maiden...Evanescence донякъде и те....
    хъхъ..

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от G@ngster4eto94
    sq prochetoh che trqbva da si slagam kubinki. Ujas. Krakata mi shte se vm3rishat.
    Малеее!Ето това беше тъпо!Ми тогава как искаш да си тру кат нямаш кубинки? Естествено не е задължително да носиш кубинки, но както се каза по-горе, по-важно е да чувстваш музиката, отколкото да се носиш по даден начин!

Бтв искаш да станеш метъл, а метъл слушаш ли, че досега нещо блеях и не разбрах!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ако изглеждаш по този начин:

можеш да се чувстваш тру!
    kefi me obleklotoq ama tova da si boqdisvam glavata no moga go priema

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Бтв искаш да станеш метъл, а метъл слушаш ли, че досега нещо блеях и не разбрах!
    ami da slushal sum Cypress Hill, Judas priest, Cradle Of Filth, System of a Down, Disturbed, Lim Bizkit, Korn, Rammstein, Papa Roach, Bestie Boys, Rise Against, Sum 41, Testament, Crematory. Teq drugo metulsko ne sum slushal

Сал бляк мйетълл!!! Грхххххх!!! Я съм зъл,баце!!!

И пак,щото ми харесва:

Още групи:
    Satyricon, Impaled Nazarene, Callenish Cicle, Anorexia Nervosa (яки жабари,ей!), Cannibal Corpse, Carcass, Morbid Angel, Mortician, Obituary, Panaka (съпорт за БГ-метъла), Имортъл, Инкубус Сукубус...

Дам, философия, начит на живот, така е...но може да се чувстваш метъл, ако си слушаш предимно такава музика, без да се обличаш като на снимкатаАйде и аз ще предложа банди- Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Rammstein, Nightwish, Metallica, Iron Maiden...Evanescence донякъде и те....
    и по-конкретно - nighwish - I wish I had an angel Kamelot - somеwhere in time, forever,karma, carry on , ramstein - wilder са страшни

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    quench фдаснфксдагйасдп президент.

ше ходим ли на Vader бре.

Oще групиEATH,Contorl Denied,Svarrogh(да подкрепим българското),Vader,Kreator,Sodom,Ер Малък,BOLT THROWER.....
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

blagodarq za grupite no mi kajete kak da se obli4am.

Е,не спирайте деградацията му към метъл с такива леки изпълнения! Тва е все едно да идеш в некой ресторант,а в менюто да има само минерална вода и омлет,а клнера да те уверява,че избата и гъшия пастет са на ниво...

Не знам,немам спатии...
    А за обличането - обличай се така,че хората да не искат да се изплюят на теб. Поне за мен все още е престижно да НЕ си спретнат метъл. И не се къпи повече от 2 пъти годишно - за нова година и за рождения ден на майка ти,за да може да те целуне по бузата...

Цитирай Първоначално написано от G@ngster4eto94
    blagodarq za grupite no mi kajete kak da se obli4am.
    ами в кожа и кубинки най- вероятно... на мен кожата ми харесва, и среброто. Носят се и кръстове, но трябва и да вярваш.. а като цяло си се обличай както и преди

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    дълга коса...боти или кубинки....камофлацни гащи и некои суичар на Manowa или Iron Maden един куп обици от глава до пети...лудите гривни със шипове и да не забравим Мешката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си