.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

kak da q razkaram ?

Ima edno momi4e.amaemn sduhano. Y4ili sme zaedno i bqhme v ednodaslako (az sa sam 8mi kl i semahmah ot tam)
    I na4i prez vakanciqta tq i neinite priqtelki neprekusnato ni sledqha i adski mn me nervat. Kazvahmeim4e neq haresvam amaaide. koi da 4ue.
    Tq e nekfa : 70kila 175sm.
    Awe nz.
    Nai lo6oto e 4e nemoga prosto e taka da q zareja 6toto ...... oh nz 6to. Ako be6e nqkoq druga nqma6e da e taka ama s neq e razli4no.Ima ne6tov neq.
    Priqtelite mikazvat 4e sam bil vliuben v neq.I samo za tfa sam govorel.
    KAjete kakvo dapravq.

Нямам думи
    Е на такивамоми4ета се казва 4е имат 4ар.
    Само тознае6 дали я харесва6.
    Успех.
    Аз не съм мн опитна така4е не мога да помогна в слу4ая

Guest
    samiq fakt 4e pita6 tyk kak da se otyrve6 ot neq ozna4ava 4e ne ti e bezrazli4na, ako be6e taka 6te6e da q za*be6 mn byrzo, ne se vliqi ot mnenieto na drygite, dai i 6ans, qvno ima 4yvstva kam teb

Guest

Re: kak da q razkaram ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tq e nekfa : 70kila 175sm.
    Ухаа, страшно описание брат Като дойде следващия път я викни настрани и си поговорете. Разговора е единствения вариянт.

Голям фен
    Пф ,ти просто не си наясно със себе си ! Ако я харесваш -действай ,ако ne- мн лесно -,, Съжалявам скъпа,просто си ми противна'' ...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Бате тегли и шута....тая е кат бор...или по точно кат гардироб

Guest
    samiq fakt 4e pita6 tyk kak da se otyrve6 ot neq ozna4ava 4e ne ti e bezrazli4na, ako be6e taka 6te6e da q za*be6 mn byrzo, ne se vliqi ot mnenieto na drygite, dai i 6ans, qvno ima 4yvstva kam teb
    Taka kazva. Ami ako samo me luje i posle .....
    ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfMercy
    e ne to4no. Sladka e a i ima gotin harakter.

Град
    Valley of the Damned
    e ne to4no. Sladka e a i ima gotin harakter.

Ами ко чакаш щом нема да й го биеш направи нещо по въпроса...виж дали ще сте гаджета или поросто приятели....ае успех

Guest
    lo6oto e 4e nai dobrite mi priqteli ne q haresvat, a ediniq napravo q mrazi i mi kazaha4e ako trugna s neq te ve4e neme poznavat.
    A sega kajete kakvo da napravq >>>?
    Zasega zaradi tqh q otbqgvam ama se suglasqvat da q vijdame ponqkoga
    oFFFFFFFFf nzko da praa

Град
    Valley of the Damned
    Тежак случей..братле ами убеди френдовете си че не е толкова лоша до стой с вас...пук ако те заражат заради нея..тва не са приятели...а и без тва на тоя сфят има само много добри позната и само познати...приятели няма

Повече от фен
    Тежак случей..братле ами убеди френдовете си че не е толкова лоша до стой с вас...пук ако те заражат заради нея..тва не са приятели...а и без тва на тоя сфят има само много добри позната и само познати...приятели няма
    Мнение,с което не мога да не се съглася.Какви са тези приятели наистина?Щом просто ей така ще те заебат?Един съвет-може да не ти е гот,обаче по-добре си намери приятели,които ще държат на теб и няма да се опитват да ти диктуват какво да правиш.Аз ако бях на твое място тегля им една мазна хайдушка и АЗ няма да ги познавам

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    lo6oto e 4e nai dobrite mi priqteli ne q haresvat, a ediniq napravo q mrazi i mi kazaha4e ako trugna s neq te ve4e neme poznavat.
    A sega kajete kakvo da napravq >>>?
    Zasega zaradi tqh q otbqgvam ama se suglasqvat da q vijdame ponqkoga
    oFFFFFFFFf nzko da praa
    хехе,да ти имам 'приятелите' честно, а да ти имам и мозъка на тебе.... не схващаш ли,че сам си противоречиш?! искаш да я разкараш /само заради френдовете ти може би,което те прави още по-тъп / и в същото време обаче я мислиш за сладка и с готин характер бахти хората... горкото момиче.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Искаш да я разкараш па имало нещо в нея което те привли4ало...абе мале и ти нз кфо желаеш
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    София
    1-во Начина по който се изразяваш за нея е супер груб,толкова ли не можеш да не я обидиш?
    2-ро Ако искаш да я РАЗКАРАШ има хиляди начини,но въпроса явно е ,че ти не искаш
    3-то Ако я разкарваш просто я хвани на саме и и кажи ,че не изпитваш нищо към нея и няма да се получи,но не бъди груб,защото иначе мн ще я нараниш
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами кажи й го в прав текст,че не ти е приятно да те преследва и т.н.Предполагам приятелите ти го обръщат на бъзик,ама ти наистина започваш да се изнервяш.Бъди искрен с нея.

Голям фен
    sled kato pishesh tuk edva li si tolkova bezrazli4en kym neq moje bi imash nqkvi 4ustva no edva li sa mnogo silni pomisli si hubavo predi da deistvash i reshi kakvi da pravish)

Guest
    e kakvo stava sq??? Az q haresvam ama e po dobre za neq da ne sme gj 6toto te nqa da q ostavqt namira.
    Offf .... sa az se 4uvstvam vinoven za si4ko.
    Ako ne sipraih maitapi tq nqa6e da se smee taka i nqma6e da me haresa.
    Sa verno nz ko daprava?!?

Голям фен
    Град
    Бургас
    ако не я харесваш и го кажи ако я харесваш пак ти реши кое от 2те ще и кажеш

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    единственото което мога да ти кажа е че ако смяташ да я оставяш само заради така наречените твой "приятели" - недей. Остави тях. Ако те са ти приятели значи аз съм трамвай. Един приятел би ти дал съвет но не и ултиматум. Ако има други причини просто и кажи.

Оффф на колко години си е мом4е?Какво толкова му мислиш,действай с това моми4е,преди да се е отказала!!!Поговори с приятелите си ,нали няма те да ходят с нея,ти си решаваш с кой да бъдеш!Какви са тия глупости тука дето ги пишеш,то4но лапешки истории,ако имаш 4увства към нея просто не се съобразявай с никой,щото тва си е нещо естествено и никой не трябва да те съди кой харесваш и т.н. ,само ти взимаш решения за себе си,разбираш ли сега?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си