- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated:На почти 14 години съм и не ми идва редовно
Здравейте.Първо да започна с това че съм на 13(декември ставам на 14) идва ми от 11 годишна като първо ми дойде после не ми идва цяла год. и после пак почна и нали имаше си закъснения в интержал от 2 до една седмица нали и ми идваше.Но напоследък нещо започна да ми закъснява много.Всмисъл беше ми дошло август към края след това ми дойде след 2 месеца някъде демек към края на октомври и не ми дойде като хората..беше мн малко само 2 дни и то едвам едвам (както митече 4-5 ден от цикъла(нормално)) и беше някъкво кафеникаво накрая..1вия ден беше добре нали червено а после стана кафеникаво и едвам бяха зацапани превръзките мн малко беше.сега съсхто ми закъснява с 2-3 дни някъде и нз от какво може да е така мн се притеснявам.Извинявам се за подробностите който казах но за да се изясня като хората..а и бтв съм девствена(то нормално де нямам и 14 даже ама да оточня).И да уточня никога не ми е идвало точно на датата на която трябва да ми доиде но с 2 месеца не е закъсявало а пък и след това си е текло нормално.
Знаете ли от какво може да е така и нормално ли е..?![]()
моля ви помогнете ми защото мн се притеснявам
ПП извинявам се за правописа но..написах го на бързо
помогнете ми плс![]()
[-o<
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Добре де ..гледам тема е видяна 10 пъти някои няма ли да ми отговориТемата не е ебавка и найстина много се притеснявам апък и ме е срам да отида на гинеколог .Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите..Мерси предварително [-o< =D>
виж бонбон...от тук никой неможе да ти каже....говори с майка си..да те заведе на генеколог той ще ти каже най-добре какфо може да е....но го направи в най-скоро време \/
Ами аз съм и казала и тя каза че според нея не било нещо страшно ами 'щото съм била лапе както тя се изразяваи каза че ако много се притеснявам да ме заведе на гинеколог ама мен ме е срам и искам да разбера ако някой от вас е имал такива проблеми или поне подобни да кажете дали според вас е нормално
![]()
![]()
ами аз съм момченце и не ми се е случвало все още може и на мен да ми се случи но няма нищо лошо кфо ще те гледа се едно няма да е последния аз ходих на уролох преди 2 месеца беше една готина мацка...леле а и ако ходиш ако те е срама ходи на жена генеколог![]()
ami az sam na 18,no za parvi pat mi doide na 12 mislq i ri men be6e taka.Doide mi na4aloto na godinata,posle mi presko4i polovin godina i pove4e moje bi i be6e po sa6tiq na4in.Spored men ne trqbva da se pritesnqva6,s vremeto vsi4ko 6te si doide na mqstoto i 6te se regulira prez perioda koga da ti idva.Kakto kazah sam na 18 a moje da se kaje,4e i sega ne mi se e reguliram cikala,za kafenikavite petna ne se pritesnqvai i tova 6te ti se slu4va zanapred))
![]()
![]()
Моля ви се нека чуя и на др мнението по въпроса плс![]()
И аз мисля, че е нормално. На 14 още изобщо нищо не се е отрегулирало в организма ти и е напълно нормално така да пропуска, закъснява и т.н. Пък и както неведнъж съм казвала, може да закъснява (че дори и пропуска) и по-нататък, което отново не е основа за притеснение.![]()
Изинявам се на авторката на темата предварително , ама щях да падна просто от т'ва.Първоначално написано от AngelOfMercy
Та викаш AngelOfMercy ти си момченце на което не му се е случвало досега да му дойде.... тоя уролоХ
... и по принцип мъжете гИнеколози са доста по малко в сравнение с жените такива
![]()
аз съм на 15 и имам същия пр,ама не ми пука особено.Споко има време да се оправят нещата - цял един живот![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз съм на 13 и за пръв път ми дойде през авгус миналия месец. По принцип ми идва редовно, но от два месеца не ми е идвало. Има ли причина да се притеснявам, защото ме е страх!
^Има ли причина да мислиш за бременност?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Темата е от преди 6 години.