Imam vypros kym momi4etata, kolkoto i typ da e toi, mojete li da mi poso4ete pri4ina? S priqtelqt mi pravim sex, vsi4ko si e normalno, mnogo mi e hubavo, no ne moga da svyr6a Vseki pyt toi uspqva da svyr6i, a na men mi e mnogo hubavo, v edin moment mi stava ujasno hubavo, iztrypvam cqlata, use6tanetoe strahotno, no ne moga da svyr6a. To4no kogato mie nai-hubavo v edin moment ot samosebe si iz4ezva vsi4ko - ei taka, izvednuj!! Nz na kakvo se dylji, no priqtelq mi si misli 4e ne mi e hubavo i samo se prestruvam i mu e gadno , 4e ne moje da me dokara do kraq Za6to se polu4ava taka?
ami na men mi se slu4i edin pat dosta ''raztarsva6'' orgazam ako moga taka da se izrazq,to ne bqha topli valni,to ne be6e iztrapvane na kraka...i .t.n. , no otkrih 4e za da stigna do tozi etap trqbva da ima edno stimulirane na klitura ako moga taka da se izrazq(moje i da e gadno),no taka se polu4i...i moga da kaja,4e sega vseki pat po4ti stigam do tam.No pri men se polu4ava sa6toto shva6tane,oblivane na topli valni...i az taka si go obesnqvam... \/