.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

мом4етата оби4ат ли

ами искам да попитам нещо мн тъпо Мом4етата оби4ат ли да клюкарят или пък оби4ат ли да слушат как гаджето им говори за приятелките си за тва кка се обли4ат и кво со казали или някви др глупости

Голям фен
    Град
    Бургас
    момчетата също клюкарят но по малко от момичетата и не обичат момичето да им говори за дрехите на приятелките си

Guest
    Не, щото вместо да клюкаря, аз лично отивам и си казвам в лицето на някой, какво мисля, ако тва значи да псувам(просташко е да).
    И грам не ме интересувам одумванията на жените!

Момчетата определено не обичат да клюкарят ся ако е за белю или например някой просташки лаф "Е виж я тая кфа яка п...а е" да!!!Но едва ли ще тръгнат да обсъждат дрехите на момиче още повече че понякога не забелязват когато сме с нова блуза например!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXy`t0
    Момчетата определено не обичат да клюкарят ся ако е за белю или например някой просташки лаф "Е виж я тая кфа яка п...а е" да!!!Но едва ли ще тръгнат да обсъждат дрехите на момиче още повече че понякога не забелязват когато сме с нова блуза например!

Т'ва за п***ката е до възпитание, а не до пол. Чувал съм всевъзможни и адски грозни изцепки и от мъжко и от женско и да си кажа честно, нито едното не ми звучи нормално. Познавам и хора на които всяка втора тема на разговор е точно п**ки и прочие и в началото им се смеех на глупостите, ама са ме дразнят. Никога не съм прекалявал с употребата на тая тема и не мисля и да го правя щот имам възпитание.
    Всичко е до човека. Колкото до блузата : Кво ми дреме че приятелката ми има нова блуза, аз нея я гледам и и се радвам, а не на некви парцалки, дрехи се купуват.

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Извинете ме за лошото ми отношение, ама това си е i-бавка.
    Подразбира се, че е индивидуално.

В обще линий обичат ама да не станеш абсолютна клюкарка като го правиш, може да ги отекчиш.
    Черен Принц

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Абе много кух въпрос..тука не се отнася дали обича или не....леле мнооо зле....Тва е до самия човек..до характера му или до тва ако го каже на някой как ще му помогне на него тва...така че просто..темата е за деллл

Мега фен Аватара на koalka
    Ами има различни момчета,които се интересуват от различни неща.И не е нужно да обичат,а просто се интересуват от живота ти и така.

Повече от фен
    Те са по-големи клюкари и от нас дори
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Има ги секфи...едни оби4ат други не зависи от самото мом4е
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си