Da shte mi svetnat "dzyrkelite",no nito shte prieam tezi pari,nito shte priema podaryk.Prosto shte se izkefq na parite.Tova znachi li che sym materialistka?
Nima da si materialist znachi ne da polychavsh skupi podaryci,a da se kefish na nekfi 800lv.
Nikoga ne sym i nqma da priema ot gaje podaryk na stoinost nad 20lv,prosto zashtoto shte se prevyrna v neshto koeto ne iskam.
Po temata ..skysai s neq,vzemi si podarycite i gi dai na nqkoe momiche keoto gi zaslyjava,pyk bilo to i mnogo dobra priatelka.Nqkoq koiato ima nyjda ot tqh.Ne mislia che e zadyljitelno da gi podarish na nqkoe pacha,koqto ne ocenqva tova koeto pravish za neq.I sledvashtiqt pyt go krai po leko.Ne byrzai s takiva podaryci.Moje da ti haresva,no ima momicheta,kato men i mnogo drygi,koito se chyvstvat neydobno ot skupi nokii,kolieta i prysteni.Predpochitam edna grivnichka ot magazina za levche ili edno plusheno kluchadyrjatel4e otkolkoto nokia za 800lv ili neshto ot toq sort.Takova neshto bih priela samo ot maika mi i bashta mi.