Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
Пич,не се прави така.Най-добре първо подарявай някакви по-евтини неща,опитай се да създадеш в момичето представата че не ти липсват пари,но и в никакъв случай не си богат.Ако тя държи на теб ще останете заедно и вече на по-късен етап,когато си сигурен в нея и в чувствата й можеш да започнеш да й подаряваш по-скъпи неща(но отново постепенно и само по някакъв случай,бил той и малък).Иначе тя особено ако е "материално момиче" ще види в теб просто една възможност и нищо повече
Напълно съм съгласна с бебчето ми.Не си подходил правилно,за да разбереш дали е с теб само заради парите.Определено не малко момичета търсят определено това,а именно колите,дрешките и куп други неща,които могат да им се купуват.Не е лошо човек да живее добре и да осигури на човека,с който е добър живот,но определено не е добре да се търси само това.Ако се интересувах от парите нямаше да се влюбя така и щях да си хвана някой батко с кола и пари,който да ми задоволява капризите,а аз да задоволя нещо друго...от което той има нужда.