- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koito moje da pomaga
za6to kogato si sloja fon dio ten kogato sum na u4ili6te do kraq na 4asovete se iztriva nqkak si(ne polzvam evtini)ako e za okolo 2-3 4asa si stoi perfektno no posle nqkak si mi se triqt kajete nqkoi trik za zadarjane po dalgo fon dio tena na liceto pls!polzvah mnogo i razli4ni marki i vse ne stava.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Зависи дали добре слагаш отгоре пудрата, а ако изобщо не слагаш няма как да се задържи фон-дьо-тена![]()
не мога да разбера защо сладате такива боклуци по лицето си маина ..смисал тъпо ми изглежда ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi spored men puk e mnogo po qko s fon dio ten liceto izglejda po jivo zdravo!az imam hubava koja i nqmam pupki no pak polzvam 6toto pove4e mi haresva
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от gazarka
![]()
![]()
Абе момиче лицето ти изглежда като на някоя кукла и ще ме извиниш но аз и на хора по уличата такива като тебе напудрени и нагримирани с тонове сенки , им казвам че са точно като курви ( не се обиждай ) ама си е така ! Приличате точно като некфи курвички на които преди малко са им исипали чувал с брашно на глават
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех майко и тази ли тема ще се превърне в спор...?!?
evil lady in black всеки има право на избор.Нали така?![]()
И по темата ако сложиш пудра от горе се съмнявам , че ще се махне
Айде усех с гримирането!
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Първоначално написано от IdiOtKa
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
koi e kazal 4e slagam mnogo senki i izglejdam kato kurva?!!!!!!!!!!!az slagam malko fon dio ten za da izglejda liceto priqtno i hubavo!ne slagam s edin ton po tumen ot moq i edin kilogram!!!!!!zna4i modelite koito gleda6 po spisaniqta nai 4esto tezi koito reklamirat kremove(za6toto az se grimiram kato tqh)s 4ista koja ti izglejdat kato kurvi taka li?????????![]()
![]()
![]()
![]()