V mnogo lo6a situacia sym i ne znam kakvo da pravia.Na 19 godini sym i imam seriozen priatel na 23.Mnogo go obi4am,mislia i toi mene.V minaloto si imam niakoi tymni petna,4estno kazano ne biah ot primernite momi4eta i imah dosta vryzki,pove4eto prosto zaradi edinia sex.To4no se biah otkazala da tyrsia liubovta i se poiavi toi i zivota stana rozov,vsi4ko e kato syn za mene prez poslednite 4 meseca.Ne sym kazala na priatelia si,4e sym imala dosta drugi predi nego.Ne mu kazah,za6toto usetih,4e izob6to niqma da se zaradva i nai-veroiatno bi skysal s men vednaga,bez zna4enie,4e me obi4a.Vednyz mi kaza,4e nenavizdal gadnite kurvi,koito bili s po 10-15 mom4eta i se radval,4e nameril momi4e kato men.Napravo onemiah,10-15 mom4eta i kurva spored nego e nqkoq,nenavizdal gi...Pravih vsi4ko vyzmozno da kriq,4e sym imala mnogo pohozdeniq i vsi4ko be6e OK do v4era,do denq v koito re6i da me zapoznae sys semeistvoto si.Maika mu,ba6ta mu me prieha super,no....brat mu,po-malkiqt mu brat.S nego sym bila v edno uchili6te 5 godini,ne v edin klas,no se znaehme,toi sy6to e na 19 kato mene.Ne sme imali nikakvi otno6enia s nego,nito dobri,nito lo6i,a o6te po-malko intimni,prosto se poznavahme po fizionomii.Uvi oba4e tozi negov brat e dosta naqsno s ne6tata ot moeto minalo i izob6to ne se zaradva kato vidq brat si s men.Ne znam dali 6te si myl4i pred brat si oba4e,za6toto moqt priqtel vidq,4e brat mu me gleda nakrivo ne6to i ve4e me pita kakvo ima mezdu men i brat mu.Misli,4e brat mu me haresval i e besen,no se sdyrza da ne govori s nego zasega.Mnogo sym pritesnena kakvo 6te kaze po-malkiq,dali 6te si myl4i ili pyk ne?Samo me gleda nakrivo i dumi4ka ne obelva pred men,brat si ili roditelite si.Te sy6to usetiha posle,4e toi ima da kazva ne6to i sy6to go podpitvat za men,zasega qvno si myl4i,no dokoga?Ne znam kakvo misli da pravi ili kazva,edna negova duma i krai na vsi4ko!!!Dali na ne priznaq pyrva na priqtelq mi,kak 6te me posyvetvate,mnogo me e strah...