mila,naistina polojenieto ti e dosta komplicirano..da mu priznae6 istinata si e noj s 2 ostrieta..no ako toi nau4i ot drug - povqrvai mi,nqma da e o4arovan.
hvani go na 1 seriozen razgovor i mu obqsni,4e tova,koeto si,4uvstvata ti kum nego v momenta,nqmat ni6to ob6to s onova,koeto si bila predi da go sre6tne6!!mn e vajno toi da proumee,4e imenno toi e pri4inata ti da se promeni6,predi da mu priznae6 kakvoto i da bilo.'MINALOTO SI E MINALO,KAKVOTO BILO - BILO!'...ako toi tova ne go razbira,zna4i s takuv 4ovek nqma da moje6 i da jivee6 za napred..predstavi si samo,vseki put kogato sburka6 v ne6to i posle toi da ti natqkva .istinskata liubov se durji na spodelenite 4uvstva,vzaimnoto doverie i bezuslovnata pro6ka(v nqkoi slu4ai de).tova,kakvo si pravila,ne mislq,4e trqbva da go burka,sled kato e stanalo predi da go sre6tne6 i si predpo4ela nego,pred hilqdite drugi..iskreno se nadqvam toi tova da go razbere..i da,i az mislq,4e trqbva da mu kaje6 vsi4ko i edva sled kato govori6 s nego,da probva6 da govori6 i s brat mu,4e i s roditelite mu(6toto portata si e porta,ako moje i na susedite 6te razkaje za teb,stiga da te zlepostavi podobava6to,znam gi az tiq...) uspeh!