.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: haresvam go

Guest

haresvam go

mom4eto koeto haresvam e ot moeto daskalo i e edna godina po goqlmo ot men toi e 12 a az 11 klas.az ot minalata godina go zabelqzah no 4ak predi nqkolko meseca razbrah 4e go haresvam .kato mina prez nego toi postoqnno me gleda oniq den se razminahme na edin most i az se obyrnah da go vidq i toi se obyrna....ot mn vremee sa mzabelqzala 4e kato se razminem ili kato se vidim toi ne otdelq pogled ot men oba4e nz kvo moje da zna4i mom4eto moje prosto taka da si gleda ili...nz

Голям фен
    Град
    Бургас
    не може да гледаш някого просто така явно му харесваш

Щом постоянно те гледа това означава,че те харесва.Е може и съвсем друго да означава.Ама 95% съм сигорна,че те харесва.Успех

Guest
    ami tova e dobre no problena e 4e sam malko sramejliva i nz kak da go zagovora ili da 4akam toi da naprai ne6to ili drygiq pat kato me pogledne az kvo da napravq da mu se usmihna li hahah il e typo

Голям фен
    Град
    Бургас
    ми не е тъпо ест усмихни му се , кажи му нещо.. единственото тъпо е да си срамежлива

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Абе направи му впечатление погледни го страсно кажи му нещо ала бала..нз жените имате много голям потенцял в тия раути стига д азнаете как да го плзвате

Guest
    Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
    Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла!

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
    Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла!
    Личи си кои мама и тате на са вузпитавали....пич тва се пак е момиче тя пита за съвет не за....нещото дето си написал.....стегни се малко имай уважение към себеподобните

търси го, намери поводи,бъди изобретателна и разбери

Guest
    [quote="Анонимко"]Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
    Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла! :smt0
    мухахаха щто не идиш ти да си застреляш бе педал

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти продължавай да му намекваш,че го харесваш.Ама не е лошо според мен и да си признаеш чувствата.Ако и той те харесва ще тръгнете най-вероятно.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами ти продължавай да му намекваш,че го харесваш.Ама не е лошо според мен и да си признаеш чувствата.Ако и той те харесва ще тръгнете най-вероятно.
    Съгласна съм!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Хмм,не че нещо но определно не ми приличаш на 11 клас,аз тези глупости си ги мислех в 6 или 7 клас! Но това няма значение.
    Има 2 варянта според мен
    1вия ходи при него и се запознайте,флиртувай си с него и може би ще стане нещо м/у вас.
    2рия нищо не прави,а продължавай да го гледаш / / и ако ти се откъсне от сърцето може и да му се усмихнеш
    ако не стане с нито едното от двете,значи пича или е педал или харесва друго момиче и просто така си гледа за да си упражни уменията по флирт
    Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност

Голям фен
    am....spored men nai dobre e da govorish s nego a kakvoto izleze...

Цитирай Първоначално написано от panterata
    ми не е тъпо ест усмихни му се , кажи му нещо.. единственото тъпо е да си срамежлива
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

az smqtam 4e toi ima nekvi simpatii kum tebe,opredeleno
    Po-dobre da pu6a i da letq,
    otkolkoto da piq i da padam!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си