.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Алтернативни Начини за друсане

Имам един много добър приятел който по принцип не е наркоман и не се занимава с простотии от този сорт , от време на време малко тревица иначе нищо. Обаче измисля някакви такива заместители на дрогата който действат сходно с оригиналите ... Заменяне на амфети и др "носови" в-ва с протеини за мускулна маса , джоджен и разни подправки вместо трева и тн. Я споделете някой ваш опит от разни алтернативни друсалки .
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Guest
    хахахахахахха @JuSt Em0 твоя приятел голям пич пхахаха

Ас пък имам познавам един дето заменя хероина с зелева чорба хахаха

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ръгаш чушки в боба и после ядеш . Няма такова "друсане", просто не е истина . Даже на околните ще им влезне доста добре, без консумация.

хаха добра е идеята за зелевите чорби и боба ама нещо не допада мн По-добре звучи да кажеме една бутилка "Финландия" и една кутия натурален сок ... А може и бутилка "Собиески Грийн" и една кутия сок ябълка . Задължително не БГ водка щото после мн боли главата ... и направо

И все пак мислех че в тоя раздел се говори за наркотици цигари и тн .. пуснал съм темата в раздел храна явно ...

чух за някав тъпак дето се боцкал с течен аналгин вместо хероин и мн яко се надрусвал.. после обаче минал на хероин..
    абе за к'во са ти тия раути? наркотиците (каквито и да са) са адски тъпо нещо..

DRUGS ARE DEAD!

Ами една от нашия клас беше пила некфи хапчета за забавяне на рефлексите и праеше некфи странно бавни движения.Беше като дрогирана и очите и бяха зачервени.А пък и дойде на даскало за 4 час.

Цитирай Първоначално написано от crazy_vely
    Ами една от нашия клас беше пила некфи хапчета за забавяне на рефлексите и праеше некфи странно бавни движения.Беше като дрогирана и очите и бяха зачервени.А пък и дойде на даскало за 4 час.
    ЧАК ЗА 4ти ?!?! НЕ я е срам ... По принцип като се надрусаш е по-добре изобщо да не ходиш на даскало ... Аз не ходим и като съм си нормален а пък камо ли като има нещо ...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Това да се заместват с подправки е тъъъъъпо

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    тъпо тъпо ама дай пари за "неподправки"
    ако няяш трева май става с цигари без филтър,ама не хваща ве мамка муу
    мое пък някой да го хване,споделям
    нямате пари за твърд алкохол-2 литрувка със сламка за 1-2 минути е добра алтернатива,но повечето няма да им подейства
    много кафета наведнъж
    месиш всичко що прилича на трева у вас и пушиш като го смесваш и с тютюн..мое и да действа
    и тва за течния аналгин би трябвало

Град
    извън всякаква реалност
    аз един път в даскалото с приятели решихме да направим чаена цигара изпразнихме една цигара от тютюна и я напълнихме с сух чай \/ после като я пушихме имаше вкус на плодове беше много яко

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    щом сте зарибени ще ви предложа един начин за осмъртяване,изпитан и доказан с които за около 1 и 20 се правите на животни.

Купувате си една бира,евтинка да ви стигнат парите и си купувате едно шишенце чист спирт,пиете малко от бирата сипвате спирта вътре и доизпивате.

тва аз не съм го пробвал,няма да и го пробвам но са ми казвали,че ефекта е брутален.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Guest
    Хаха има толкова неща, с които може да се надрусате, ако искате... Обаче не мисля, че е мястото да ги споделям в такъв форум, че квито сте будали верно ще ги пробвате и после швисите по болници с различни натравяния...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ми аз имах едни френдове, дето си правеха "водка" със спирт и вода. Само не знам какви бяха пропорциите... Много е гадно...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Re: Алтернативни Начини за друсане

Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
    Имам един много добър приятел който по принцип не е наркоман и не се занимава с простотии от този сорт , от време на време малко тревица иначе нищо. Обаче измисля някакви такива заместители на дрогата който действат сходно с оригиналите ... Заменяне на амфети и др "носови" в-ва с протеини за мускулна маса , джоджен и разни подправки вместо трева и тн. Я споделете някой ваш опит от разни алтернативни друсалки .
    нема се плашиш браааат мойте приятели сяка божа вечер шмъркат пудра захар и адски много и се кефят

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Град
    извън всякаква реалност

Re: Алтернативни Начини за друсане

Цитирай Първоначално написано от |usHer_yeah|
    Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
    нема се плашиш браааат мойте приятели сяка божа вечер шмъркат пудра захар и адски много и се кефят
    Бахти извратените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си