- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Алтернативни Начини за друсане
Имам един много добър приятел който по принцип не е наркоман и не се занимава с простотии от този сорт , от време на време малко тревица иначе нищо. Обаче измисля някакви такива заместители на дрогата който действат сходно с оригиналите ... Заменяне на амфети и др "носови" в-ва с протеини за мускулна маса , джоджен и разни подправки вместо трева и тн. Я споделете някой ваш опит от разни алтернативни друсалки .
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
хахахахахахха @JuSt Em0 твоя приятел голям пич пхахаха
Ас пък имам познавам един дето заменя хероина с зелева чорба хахаха
Ръгаш чушки в боба и после ядеш. Няма такова "друсане", просто не е истина
. Даже на околните ще им влезне доста добре, без консумация.
![]()
![]()
![]()
хаха добра е идеята за зелевите чорби и боба ама нещо не допада мнПо-добре звучи да кажеме една бутилка "Финландия" и една кутия натурален сок ... А може и бутилка "Собиески Грийн" и една кутия сок ябълка .
Задължително не БГ водка щото после мн боли главата ... и направо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И все пак мислех че в тоя раздел се говори за наркотици цигари и тн .. пуснал съм темата в раздел храна явно ...
чух за някав тъпак дето се боцкал с течен аналгин вместо хероин и мн яко се надрусвал.. после обаче минал на хероин..
абе за к'во са ти тия раути? наркотиците (каквито и да са) са адски тъпо нещо..
DRUGS ARE DEAD!![]()
Ами една от нашия клас беше пила некфи хапчета за забавяне на рефлексите и праеше некфи странно бавни движения.Беше като дрогирана и очите и бяха зачервени.А пък и дойде на даскало за 4 час.![]()
ЧАК ЗА 4ти ?!?! НЕ я е срам ... По принцип като се надрусаш е по-добре изобщо да не ходиш на даскало ... Аз не ходим и като съм си нормален а пък камо ли като има нещо ...Първоначално написано от crazy_vely
Това да се заместват с подправки е тъъъъъпо![]()
тъпо тъпо ама дай пари за "неподправки"
ако няяш трева май става с цигари без филтър,ама не хваща ве мамка муу
мое пък някой да го хване,споделям
нямате пари за твърд алкохол-2 литрувка със сламка за 1-2 минути е добра алтернатива,но повечето няма да им подейства
много кафета наведнъж
месиш всичко що прилича на трева у вас и пушиш като го смесваш и с тютюн..мое и да действа
и тва за течния аналгин би трябвало
аз един път в даскалото с приятели решихме да направим чаена цигараизпразнихме една цигара от тютюна и я напълнихме с сух чай \
/ после като я пушихме имаше вкус на плодове беше много яко
щом сте зарибени ще ви предложа един начин за осмъртяване,изпитан и доказан с които за около 1 и 20 се правите на животни.
Купувате си една бира,евтинка да ви стигнат парите и си купувате едно шишенце чист спирт,пиете малко от бирата сипвате спирта вътре и доизпивате.
тва аз не съм го пробвал,няма да и го пробвам но са ми казвали,че ефекта е брутален.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Хаха има толкова неща, с които може да се надрусате, ако искате... Обаче не мисля, че е мястото да ги споделям в такъв форум, че квито сте будали верно ще ги пробвате и после швисите по болници с различни натравяния...
Ми аз имах едни френдове, дето си правеха "водка" със спирт и вода. Само не знам какви бяха пропорциите... Много е гадно...
нема се плашиш браааат мойте приятели сяка божа вечер шмъркат пудра захар и адски много и се кефятПървоначално написано от JuSt Em0
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
Бахти извратенитеПървоначално написано от |usHer_yeah|
![]()
![]()