- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе нещо се изплаших
Снощи спах с 1 момче и знаех,че трябва да ми дойде в близките няколко часа,както и стана, но доста по-късно през деня днес.Като легнахме да спим снощи почна да ме боли ниско в дясно. Аз ще отида на лекар де,разбира се. Но искам да попитам дали някой не го е преживял същото. Опипах мястото и усетих нещо като топче.А ме боли така сякаш нещо вътре ми набира.Пих хапчета за обезболяване,ама не ми мина. Страх ме е да не е станало някакво възпаление.Преди пак така съм усещала като топче,но после минава бързо...Не знам как стои въпросът с кистите..
![]()
Видях скоро писана от 1 момиче,което я е боляло докато са го правили и е имала чувството,че и пари,но при мен нямаше такова нещо
Mila, idi na doktor nai-dobre...a moje prosto da e ot cikyla..sama si preceni![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
мда може да е защото ще ти идва.. или си настинала.. нз ако мн се тревожиш отивай на лекар или ако не преминат скоро болките![]()
Чакай бе...ниско ..долу..в дясно...е апандисита!!!!!!!!!!! И тва дето си напипвала като топче...момиче,незабавно на лекар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
Поразмина....и аз се притесних за киста или апандисит,ама щом минава...
То минава, но ако е апандасит и се спука, може да умреш докато те закарат до болницата.Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
2т. забрана за ползване на профил