.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    azzzzzzzzzz
    Guest

kakvo 6te stane ako..!?

kakvo 6te stane ako edna infekciq ne se otkrie na vreme ili ne se premahne,kakvi opasnosti ima....pravi mi vpe4atlenie,4e ot izvestno vreme orinata mi e po jalta(momi4e sam),nz dali si vaobrazqvam,no moje i da barkam de...
    Dali ima takava veroqtnost i kakvi sa posledstviqta ako e infekciq...iiii....moje li ne6to da se pie ili pravi bez ginekolog...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Ехх като кажете без генеколог..кфо толкова страшно има...ходил съм на уролог преди 2 месеца беше готина млада сестра леле....като ви е срам намерете генеколог...жена..тука е е медицинско бюро...жулта пикня..ами тя не си ли е такава?!?!просто като е по цветна тва е от самия ти организъм от това което си пила яла

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

Re: kakvo 6te stane ako..!?

Цитирай Първоначално написано от azzzzzzzzzz
    pravi mi vpe4atlenie,4e ot izvestno vreme orinata mi e po jalta(momi4e sam),nz dali si vaobrazqvam,no moje i da barkam de...
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако имаш инфекция е най-добре да се лекуваш,защото е неприятно,освен това си е заболяване,а и може да го предадеш на партньорът си. Не е толкова страшно-пиете хапчета и двамата 10 дни и сте готови. Ама по-добре ли е после да имаш по-сериозни гинекологични проблеми,а той съответно урологични?

Guest
    Ako problema e w urinata- otiwa6 NE na ginekolog, a na WYTRE6NI BOLESTI, ama i wie ste edni...Otiwa6, kazwa6 mu kvo te pritesnqwa, pi6ka6 w edna 4a6ka, izsledwat ti tam kvoto trqbva i ti kazvat nared li e ne e li. Tva 4e pikae6 ot p*tkata nqma ni6to ob6to s ginekologa...egati typoto

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ako problema e w urinata- otiwa6 NE na ginekolog, a na WYTRE6NI BOLESTI, ama i wie ste edni...Otiwa6, kazwa6 mu kvo te pritesnqwa, pi6ka6 w edna 4a6ka, izsledwat ti tam kvoto trqbva i ti kazvat nared li e ne e li. Tva 4e pikae6 ot p*tkata nqma ni6to ob6to s ginekologa...egati typoto
    дам и аз това щях да кажа

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами ти може да нямаш инфекция.. изчакай известно време и ако продължаваш да си мислиш че нещо ти има отиди при личната лекарка и тя ще ти каже къде точно да отидеш

Град
    Свищов
    Ами според мен прекаляваш с лимонадата
    Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ами погледни си и очите ако ти са жълти имаш жълтеница
    спокс,отиди на лекар ако толкова мн те притеснява.ще се изпикаеш в една чашка и това е.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си