- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиччета помогнете и обяснете ...........................?
Моми4ета,мооля ви обясняваите какво е това.................?
Ставам си аз вчера има кафенце вече жаден за цигара ,а приятелката ми е станала преди мене и чака неините приятелки (клуба на ПУЗДРИТЕ) да доидат да пият кафе нямаше нищо за ядене и реших да отида до магазина и да купя нщо за ядене поне.Казвам и,че отивам до магазина да купя нещо за ядене и ми казва изчакаи малко само да ти кажа нещо да ми купиш . Сега съгласих се .
(ТЯ)--може ли да ми купих едни "ТАМПОНИ ОB" ,че ми доиде!
А аз нишо не вклучвам в парвият път и се сагласих казах и ще ти взема .Стигам вече в магазина и взех каквото трябвахе и доиде ред на неиният пазар и на продавачката и казвам
---Приятелката ми ме изпрати за някакви си "ТАМПОНИ ОБ"
---Да ще ви дам![]()
(незнам но маи и на продавачката и стана малко смехно)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и вече започват някакви въпроси от рода на за силно или леко кървене и аз се втъписах седя и я гледам взех от сички по една кутийка![]()
![]()
![]()
![]()
е питаите по добре преди да купите за да не изпаднете в голям СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХОХООХОХО,ебаси кефа.
Колко пара даде?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
мани пич по добре не питаи не ,че ми е за парите ам какъв срам.![]()
нема
Момиче съм.![]()
И ти съчувствам.Сигурно е било ужасно.Гхахаха.
извиняваи .алелелел такъв срам няма никаде та като искате н6ето сами до магазина![]()
И какво толкова срамно, бе?
Гей ли се чувстваш вече?
Или ще предпочетеш приятелката ти да кърви като обезглавена пуйка, да плеска всичко наоколо и най-вече гащите си?
Животът е БРЯГ!
Ххехех,темата ти много ме развесели.
Така си е,сами трябва да си ходим до магазина,защото иначе стават такива гафове.Но пък погледни от веселата страна на нещата,след време като се сетиш ще има да смееш.И не само ти,но и приятелката ти.![]()
Дае верно, зако имат тампони за 1, 2 ,4 литра тампони и превръзкиПървоначално написано от nepoznat
![]()
![]()
Кат при нас закво не направят презерватив дето да събира 10 литра? Винаги съм имал проблем с тва.
![]()
![]()
![]()
да тя се сме о6те като видя 4антата със си4ките не6та вътре![]()
![]()
е пи4 за знае6 4е не си само ти този на който о6те не му е ясно![]()
![]()
![]()
![]()
heh golqm maitap, ma kvo nqma ni6to stranno i sme6no 6to pyk..napravil si yslyga na priqtelkata si, a i drygiq pyt 6te zna6ek kato ti kajat tamponi OB![]()
и аз съм пращала приятеля ми и той не е мрънкалбаща ми редовно си го пращам като закъсам
не е срамно
tctctctctc vie momi4etata ste golqm opsat znaete li go tva?![]()
![]()
![]()
Честно казано и аз не виждам проблем. Но е сгрешила като не ти е казала какви точно да вземеш - би трябвало да й е ясно, че сам няма как да се сетиш.![]()
imennoПървоначално написано от panterata
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
1во не си единствен дето са го пращали2-ро мисля че и на теб и на всички хора над 13г им е ясно че момичетата/жените имат такива периоди и 3-то можела да ти го спести, защото наистина всеки се стъписва при тая поръчка
![]()
Един съвет - винаги взимай големи, те никога не се издънват
Успех след 28дни и не се шашкай![]()
хххх ВЕСЕЛБА![]()
![]()
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
Първоначално написано от bungle
Хах...не си длъжен да разбираш от тампони.Точно за това приятелката ти е трябвало да ти обясни,ама не се е сетила.Комично се е получило,но какво пък..
хаххаа от всеки вид по едни ...маиикоо ше умра от смях ...ахха
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
sram sram ama kvo po dobre li e da se maca6 ????