- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите за клизмата
Интересно ми и обичате ли да ви правят клизма и какво е усещането?
И как си правите клизма!
Защото с мъжо искаме да се оправим и там и дилемата е да си направя или не!
досега не съм си правила клизма. не мисля че ще обичам.. хаха по-скоро е неприятно мисля.. нз![]()
Не е неприятно, в смисъл нито боли, нито нищо... но пък и не ми е любимо. В общи линии не е нищо страшно и няма лошо да пробвате![]()
![]()
Робинята на Quench
NARED LI STE! edin priqtel beshe v bolnica i kaza 4e bilo ujasno..![]()
Да бе и щото той така е казал и значи е така нали? .. Утре някой твой приятел ще ти каже, че да ти правят свирки е 'ужасно' .. пак ли ще му повярваш? ..Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
Апропо, гледам да не мисля за клизми, не ми се е налагало да мисля за тях пък и се надявам в бъдеще да е така ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
До ся не съм си праила....Сигорно е отвратително
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
pak az dori nz ko ekak se prai
![]()
Как се прави тази клизма?![]()
![]()
да ве вярно
от някъде ми е познато ам не се сещам ко е
Абе тва клизнма е ако имаш запек ти буркат в задника да можеш да са изсереш....![]()
Първоначално написано от macka123
Навират ти един маркуч от зад и после ти изпразнат червата, добре че не ми се е налагало да ми правят.
Не искам да пробвам,не ми се прави анален секс и въобще не горя от любопитство.
Ти не знаеш как се прави, а питаш хората дали обичали...
Onova deto ti gy4at marky4 e promivka ,a klizmata e drygo ne6to........Ne moje da ti stignat do 4ervata![]()
![]()
pone dosega e nqmalo takyv sly4ai(tiq ne6ta se znaqt ot ob6ta kyltyra,moito dete((anonimen8
))
kakvo predstavlqva klizmata li?
Tova e da ti puxnat edin marku4 v anusa i po nego ti vkarvat voda okolo 500 ml. ili v pove4eto slu4ai kolkoto moje6 da poeme6
нем не са ми правили и нямам никакво желание да пробвам...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
hahaha az pyk znam, 4e za da si napravi6 klizma prodavat v aptekite taka nare4enite "kru6i" koito sa pod formata na kru6a sys edna plastmasova tryba v kraq...e to tryba ne to4no ami nqkvo takova...malko e kam 20-tina santa i pylni6 fakti4eaki umenata 4ast na kru6ata s voda i navira6 unui dylgoto v dupeto si i stiska6 te4nostta...Abe mn gadno!!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ne bix kazal 4e e gadno poznavam momi4eta koito polu4avat orgazum po vreme na klizma
По принцип на родилките преди да родят (при сексцио мисля,че пак го правят) винаги им правят клизма,щото от мн напъване да не осерат акушерката. :P![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???