- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо не иска с език?
Едно момиче не се беше целувало и аз и бях първата целувка.Обаче я целунах по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата иТя една такава се намръщи малко и сега иска да се целува само с устни без език
Според вас защо така се получи и евентуално сега как да я настроя психически да се целунем с език
Предполагам,че повече ще и хареса само с върха на език(тези флегматичните целувки,които действат преспиващо
)
xaxa bratle taka e i az bqh tai s edno momi4e ...ama .. nz ko s tana xax skasahme.. =D>
Бате с мойта френда се целуваме с език но и тя като и го пухна така изведнъж и се дурпа..може да не иска да и улигавиш усничките..ама не се притесняваи с времето сичко си идва на мястото поговори си с нея питай я защо така тва онова и така успех и да се пофалиш че сте почнали да се кисс с езичец![]()
![]()
За щастие ние нямаме връзка \Първоначално написано от The Fear
/ Аз се мляскам с половината даскало
![]()
Внимавай бате, внимавай , това не е така проста работа !![]()
Аз като ме целунаха за първи път с език ми идеше да повърна![]()
Какво толкова,че чак да повърнеш не мога да си го обясня това?На мен ми голям кеф да си ръчкам езикаПървоначално написано от Пухи
Ако от това ти се повръща как правиш свирки
![]()
emi triabvalo da e budesh po vnimatelen i nejen a ne vednaga da su napuxash ezika v ustata i.. iziskva se malko podxod..vse pak e bila purvata i celuvka s ezik ili izobshto purvata![]()
Ами тва със сфирките е тупо..аз съм твурдо против едно момиче да прави сфирки...
ПС:Сори за офф пика
може да си я олигавил нещо..аз мразя докато се целувам да ме лигавят или може да не и е харесало ли де да знам..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Защо според теб господ ти е дал устаПървоначално написано от AngelOfMercy
![]()
Само се бъзикам![]()
Може да си измиеш зъбите да се освежишПървоначално написано от OSTATA
Ами да целъвам момичетатаПървоначално написано от OSTATA
ПС-Не сум момиче
ами ние не можем да мн да ти помогнем ... няма др начин освен да поговориш с нея.Ама от тр страна щом нямате връзка и щом се целуваш с цялото даскало кво толкова ти пука!?
Преди да ида на даскало си бях мил зъбите със Colgate MaxFresh Cooling Crystals + Colgate 360 (За мен това е най-добрата комбинация в света) а преди да я целуна бях дъвкал 2 дъвки Orbit Sweet mint и дори и на нея и бях дал да дъвче такава дъвка
Просто според мен няма как това да е пречината
![]()
emi sledva6tiq pyt q celuni samo po ustnite i zapo4ni leko da i gi hape6 i smu4e6 i tq sama 6si otvori ustata
Ти си идЕот
Провалил си на мацето първата целувка, за тва присъдата е разстрел
Сега сериозно... Поговори с нея, въпреки че след като се целуваш с половината даскало кво ти пука толкова, че тя не те иска...?
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
следващият път си вземи няккъв Орбит
"...Я ми дъхни....ЛеЛе Веднага ходи си земи некфи дуфки...."![]()
![]()
Ами предполагам е въпрос на предпочитание,но ще е най-добре да я питаш директно.
Пука ми,защото тя най-мого ме кефи \Първоначално написано от ludo_mace
/
Ау Боже...то за целувки ли ставало дума
Е кажи й че си се поизгаврил малко и че й се извиняваш...опитайте пакМа тоз път по-внимателската
xaxaxaax...ne mislia che v neinite romantichni predstavi za pyrva celyvka e imalo brytalno vmykvasht se do slivicite i ezik...S dve dymi...razbil si i deckite mechti :P