.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    OSTATA
    Guest

Защо не иска с език?

Едно момиче не се беше целувало и аз и бях първата целувка.Обаче я целунах по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата и Тя една такава се намръщи малко и сега иска да се целува само с устни без език Според вас защо така се получи и евентуално сега как да я настроя психически да се целунем с език Предполагам,че повече ще и хареса само с върха на език(тези флегматичните целувки,които действат преспиващо )

The Fear
    Guest

xa

xaxa bratle taka e i az bqh tai s edno momi4e ...ama .. nz ko s tana xax skasahme.. =D>

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    леле мале...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Бате с мойта френда се целуваме с език но и тя като и го пухна така изведнъж и се дурпа..може да не иска да и улигавиш усничките..ама не се притесняваи с времето сичко си идва на мястото поговори си с нея питай я защо така тва онова и така успех и да се пофалиш че сте почнали да се кисс с езичец

OSTATA
    Guest

Re: xa

Цитирай Първоначално написано от The Fear
    xaxa bratle taka e i az bqh tai s edno momi4e ...ama .. nz ko s tana xax skasahme.. =D>
    За щастие ние нямаме връзка \/ Аз се мляскам с половината даскало

Внимавай бате, внимавай , това не е така проста работа !
    Аз като ме целунаха за първи път с език ми идеше да повърна

OSTATA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пухи
    Внимавай бате, внимавай , това не е така проста работа !
    Аз като ме целунаха за първи път с език ми идеше да повърна
    Какво толкова,че чак да повърнеш не мога да си го обясня това?На мен ми голям кеф да си ръчкам езика Ако от това ти се повръща как правиш свирки

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    emi triabvalo da e budesh po vnimatelen i nejen a ne vednaga da su napuxash ezika v ustata i.. iziskva se malko podxod..vse pak e bila purvata i celuvka s ezik ili izobshto purvata

Град
    Valley of the Damned
    Ами тва със сфирките е тупо..аз съм твурдо против едно момиче да прави сфирки...
    ПС:Сори за офф пика

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    може да си я олигавил нещо..аз мразя докато се целувам да ме лигавят или може да не и е харесало ли де да знам..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

OSTATA
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfMercy
    Ами тва със сфирките е тупо..аз съм твурдо против едно момиче да прави сфирки...
    Защо според теб господ ти е дал уста
    Само се бъзикам

Фен
    Град
    Вкъщи

Re: Защо не иска с език?

Цитирай Първоначално написано от OSTATA
    Едно момиче не се беше целувало и аз и бях първата целувка.Обаче я целунах по най-перверзния начин като директно си напъхах езика в устата и Тя една такава се намръщи малко и сега иска да се целува само с устни без език Според вас защо така се получи и евентуално сега как да я настроя психически да се целунем с език Предполагам,че повече ще и хареса само с върха на език(тези флегматичните целувки,които действат преспиващо )
    Може да си измиеш зъбите да се освежиш

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Moita pyk fyrst kiss beshe mnogo hubava... Ama otdavna.. Takam.. otplesnah se.. Naistina e trqvalo da si po-nejen... I pogovori s neq za tova... moje pyk da se e uplashila... Uspeh...

Град
    Valley of the Damned
    Цитирай Първоначално написано от OSTATA
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfMercy
    Защо според теб господ ти е дал уста
    Само се бъзикам
    Ами да целъвам момичетата
    ПС-Не сум момиче

Супер фен
    ами ние не можем да мн да ти помогнем ... няма др начин освен да поговориш с нея.Ама от тр страна щом нямате връзка и щом се целуваш с цялото даскало кво толкова ти пука!?

OSTATA
    Guest
    Преди да ида на даскало си бях мил зъбите със Colgate MaxFresh Cooling Crystals + Colgate 360 (За мен това е най-добрата комбинация в света ) а преди да я целуна бях дъвкал 2 дъвки Orbit Sweet mint и дори и на нея и бях дал да дъвче такава дъвка Просто според мен няма как това да е пречината

emi sledva6tiq pyt q celuni samo po ustnite i zapo4ni leko da i gi hape6 i smu4e6 i tq sama 6si otvori ustata

Повече от фен
    Ти си идЕот Провалил си на мацето първата целувка, за тва присъдата е разстрел Сега сериозно... Поговори с нея, въпреки че след като се целуваш с половината даскало кво ти пука толкова, че тя не те иска...?
    Хакерка с пистолет !!!

следващият път си вземи няккъв Орбит

Град
    Valley of the Damned
    "...Я ми дъхни....ЛеЛе Веднага ходи си земи некфи дуфки...."

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    xahxhaxha, ami pi4 da ti kaja..pri mene 1-vata mi celuvka beshe po sushtiq na4in i az super mnogo se otvratih ot neq i nesikah da se celuvam s priqtelq si.Purvata celuvka e super vajna i tq trqbva da e po leka i nejna i sled tova idva strasta i igrata s ezi4eto

Мега фен Аватара на koalka
    Ами предполагам е въпрос на предпочитание,но ще е най-добре да я питаш директно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Кво ти пука толкова, че тя не те иска...?
    Пука ми,защото тя най-мого ме кефи \/

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ау Боже...то за целувки ли ставало дума

Е кажи й че си се поизгаврил малко и че й се извиняваш...опитайте пак Ма тоз път по-внимателската

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    xaxaxaax...ne mislia che v neinite romantichni predstavi za pyrva celyvka e imalo brytalno vmykvasht se do slivicite i ezik...S dve dymi...razbil si i deckite mechti :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си