- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко
Доста.Първоначално написано от звездичка
Не го броя, няма пред кого да се фукам и доказвам.
Обаче... разберете, че качеството е по-важно от количеството.
Като станат много "бройките", идва момент, в който съжаляваш за поне няколко от тях.
hm i 6to za 4ovek si? obadi mi se da napravi6 o6te edna broika ako iska6Първоначално написано от evil lady in black
![]()
a svirkite broqt li se za broika?
6oto ako e taka sigurno sa nad 50 ve4e lele kato se zamislq po4ti seki put sled diskotekata si namiram nqkoq zagorqla kukla... kakto i da e tezi na koito sym dyrjal i sym gi ebal kakto si trqbva sa samo 3
Е к'во сега, човек като човек си. Ако бройката е показател за принадлежност към човешкия вид, и ако според този критерий ти не си човек, значи и аз не съм. Дай да положин началото на новия не-човешки вид!Първоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
Шегичка. :P
До някаква степен и аз го осъзнавам. Не че съм чак толкова напреднала с бройките , но досега само с един човек съм правила любов....С един не ми остана абсолютно нищо и исках по-бързо да ми се махне от главата...Само тръпката си струваше...Понякога се замислям дали не е грешно и по някакъв начин дали не е "амортизиране" на чувствата ми и морален упадък , но честно казано подсъзнателно ми харесва да увеличавам бройкитеПървоначално написано от Luciferian
, просто обичам да експериментирам...Когато намеря подходящ човек , с който да има и някакви по-дълбоки чувства тогава ще си седна на дупето и ще мирясам ...И наистина - качеството винаги е по-важно от количеството, защото само то остава...Бройките са , за да се фукаш пред приятелките/приятелите си!
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Като гледам тука повечето момичета май сме били с един..![]()
МИ И АЗ С 1 .. АМА ДО КОГА?!?
37 мъже и 8 жени
с 1 и той ми стига![]()
samo s edno mom4e i ne iskam da ima pve4e
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
ami s okolo 7 ama nz po kolko pati s nqkolko ot tqh xahxh))))))) :P \
/
ami s okolo 7 ama nz po kolko pati s nqkolko ot tqh xahxh))))))) :P \
/