Zdraveite,hora! predpolagam 4e dosta ot vas imat nqkvi problemi s kojata na liceto-v smisul akneto az imam problem s tova i iskam da vi pomogna i na vas.zna4iiiii....
1) naistina ne e hubavo da istiskvate pupkite,no ako sa mn grozni se nalaga,no zaduljitelno s 4isti race
2)ne polzvaite kuvto vi doide na um produkt ili puk nqkukuv popadnal vi v rucete ...nai dobre se posuvetvaite s dermatolog-toi 6te vi obqsni vsi4ko i nai veroqtno 6te vi pomogne
3)dermatologut 6te vi obqsni za6to ne trqbva da hodite na "vul6ebniq" kozmetik....kogato sprete pose6teniqta si pupkite otnovo 6te "izbiqt"naqve.
4)6te vi preporu4am nqkolko produkta,koito pone na men mi pomagat...i da vi predopredq 4e po princip produktite koito sa efikasni sa i ne mnogo evtini:
LEPTEN--kategoei4no NE .tozi bukluk ne pomaga ni nai malko,naprotiv pri pove4eto hora koito poznavam izpolzvali LEPTEN (vkliu4itelno i az),toi vlo6ava ne6tata mn pove4e.a i ne sum 4ula nito ot edin 4ovek (osven onezi platenite ot reklamata) 4e LEPTEN mu e pomognal.taka 4e NE SE PRECAKVAITE_NE GO KUPUVAITE !!!
drug produkt....Skioren.toi pomaga.tova e krem koito mojete da namerite po aptekite na cena okolo 17 lv.
losioni: 'ACNE out' -no6ten i dneven.tozi losion moje da se izpolzva za po4istvane predi SKINOREN .varirat mejdu 5 i 8 lv.
na nqkoi pomaga su6to-salicilov spirt 3% (ot aptekata)-toi izgarq pupkite
a sega az li4no izpolzvam ZINERIT,koito e efikasen i ima efekt.toi struva okolo 15 lv.
emi tva e,dano s ne6to vi pomogna,za6toto znam kolko e gadno da si s akne
USPEH