.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: NARGILE

s~l~a~d~i~n~k~a
    Guest

NARGILE

zna4i iskam malko mneniq po ne to4no problema mi ... pr mi ima RD i se 4udih kfo da mu zema,samo nqkfi gluposti imashe po magazinite a ne iskah drehi ili zlota ili belio ...iskah ne6to po taka...ta togava edna pr mi dade ideqta da mu zema nargile...i taka i stana....vzeh mu ne e golqmo mani4ko e no tolkova vazmojnosti imah puk ...oba4e kakto vinagi po4nah se 4udq 6te mu haresa li...dali 6te e dovolen kat go vidi ....ta vaprosa mi e

[b]kakfo 6te kajete ...spored vas dali e dobar podarak (pushach e da kaja predvaritelno) bihte li se zaradali na takafa iznenada?

6te sam dosta blagodarna da 4uq pone nqkolko mneniq po temata mersi

Guest
    aide de molq vi izkajete nqkfo mnenie 4e mi e super pritesneno kfo 6te si kaje za podaraka

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    На мен ми бяха подарили за рожденния ден наргиле наистина му се зарадвах.И аз сам пушач(за огромна жалост )ама не го ползвам
    за да пуша тутун от него....за други работи го ползвам .
    Предполагам че би се зарадвал.
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Guest
    bih se zaradval

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Щом е пушач и още повече,ако е пристрастен към цигарите направо ще те разцелува.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Супер много ще се зарадвам на такъв подарък.
    Той как ще реагира... "...направо ще те разцелува".

Супер фен
    Град
    Bourgas
    6те се кефя на такъв подарък мн..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на machoka
    Тъкмо тази вечер подарихме на един приятел наргиле. Ела да видиш дали не се зарадва Цяла вечер като някое индианско племе се бяхме насъбрали около него и.... дърпаме, дърпамеееее ..... ааааааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си