- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
малко глупави въпроси, ама се притеснявам.
Значи кога точно се слага преверватива, в кой момент, и след това кога точно се маха...
просто съм нервен и ми изникват тъпи въпроси в съзанието
Слагаш го преди да си го вкараш и го махаш веднага щом се изпразниш.![]()
![]()
Робинята на Quench
Shtom se vuzbudish napulno se slaga prezervativa-- ako nqmash opit e glupavo da te karam da se uprajnqvash na banani kakto pravqt horata na raznite mu obucheniq. Pomoli momicheto da go nparavi, no se nauchi i ti samiq, zashtoto az mnogo se draznq, che mujete vse chakat jenata da im sloji gumichkata vse edno nqmat ruce, a nie ne vinagi sme v nastroenie za tova. Abe shte razberesh koga e momentut--to se useshta mnogo qsno.
Първоначално написано от SINDEL
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от BeBcHeTo
Кратко...тояно..ясноПървоначално написано от SINDEL
Първоначално написано от Atula
Че защо на бабан, не може ли на него си да види какво е![]()
По-добре не тръгвай да правиш секс,ти щом тея неща не знаеш представям си...Но по темата-ами презерватива се слага,когато ти е напълно станал,а се маха когато искаш,най-често като свършиш.
Когато си в пълна ерекция се слага и се сваля веднага след еякулацията
[quote="koalka"]По-добре не тръгвай да правиш секс,ти щом тея неща не знаеш представям си.. мдаа точно такахаха кога се слагал ми преди да го вкараш и се маха след като свършиш
Не разбрах къде да Си го вкара?Първоначално написано от SINDEL
Иначе това е най точното обяснение.Ако искаш пробвай да го мушнеш по добре в джобчето и да си карате на целувки само,АКО не си запознат добре с нещата.Просто съвет нищо лично
![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..