- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,вие обичате ли?
Ах колко си наранена но този форум не е мястото да си извееш гневаПървоначално написано от katrina88
разбира се, че обичаме,всеки има чувства и ние сме с по-силни чувства,но не е казано че трябва да го казваме НИЕ ГО ПОКАЗВАМЕ!!!
Обичаме много ясно! Друг е въпроса , че много момчета искат да праят бройка и нищо повече.....
Аз обичам да казвам на човека до мен "ОБИчАм ТЕ" когато е така! Обичам да е с мен и да сме на някое романтично място, Обичам всичко което е свързано с думата "ЛЮБОВ" и е в добрият смисъл де
![]()
Искам да отправя 1 съобщение към всички момчета , които мислят само за СЕКС :
Ей , големите пичове, аре по-полека с тва е*ане и после да захвърляте момичетата като парцал а? Я се погледнете какви сте вие а ? Вземете се в ръце и бъдете такива каквито тря да сте а не каквито др искат да бъдете! Погледнете сладураната от вашият клас , която ви казва ,че иска да е с вас ама понеже вие сте Готини а тя е няква срамежлива незаслужава капка внимание и обич.........
Love Don't Coast a Thing! Be yourself! Respect!
Не знам защо третирате момчетата като някакви безчувствени същества,придавате им все отрицателни качества и в повечето случаи те са виновни за всичко.
Постът ми е насочен изцяло към авторите на подобен род смешни теми,претърпяли разочарование от дадено момче и слагащи под общ знаменател всички нас. Все още има свестни момчета,макар и малко. Това,че вие не сте ги открили си е ваш проблем
Не искам да споря с никой, ама как да откриеш игла в купа сено?!Първоначално написано от Master_88
Малко е трудно!Всички момчета ги слагаме под общ знаменател, защото...ами незнам, аз поне, просто защото рано или късно /по-скоро рано/ всички показват кривотията си и гадостта си!Много е гадно, когато се довериш на някой, харесаш си го, смяташ, че е улегнал вече, понеже е на примерно 20 год., а изведнъж се окаже, че е пълна к***а в мъжки род!Менка ги ей тей само за бройка, но все пак си има и една сигурна.Това е наистина много гадно, после в училище слушаш само кой с каква е спал или с ква иска да спи....и после как да не ги слагаш под общ знаменател?!
Хайде, да не обобщаваме толкова бързо, а.Първоначално написано от Emilie
От скромният си опит мога да кажа, че повече от половината момичетата са материалистки и използвачки, повече от половината са лигави, повече от половината имат УЖАСНО ниска хигиена, повече от половината не знаят какво искат и огромна част от тях изневеряват.
Въпреки всичко аз се надявам, че има поне една, която не фигурира в горния списък.
He who runs with aggression walks with no dignity
Оооо! Това са абсолютни глупости!Първоначално написано от katrina88
![]()
Момчетата са хора също и те изпитват чувства, но природата им е друга и изразяват чувствата си по различен начин, което не ги прави безчувствени! Лошото е, че когато едно момиче бъде наранено, то продължава напред и опитва отново и отново. Докато за момчетата е по трудно... Когато се изправят на крака след такъв удар, те не продължават пътя, по който са били поели (както правят момичетата в повечето случеи), а избират съвсем нов път, обръщат нова страница или както искате го наречете, но никога няма да позволят да им се случи повторно това което ги е наранило!!! И в повечето случеи се превръщат в непукисти, които се интересуват само от себе си...
И създават в нас впечатление за коравосърдечност и безчувствие...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Незнам какво да кажа!Не, наистина ИМА момичета, които са материалистки, но в какъв смисъл го използваш???За използвачки, ако наистина харесват едно момче няма да го използват или да изневеряват!А и това е в природата и на двата пола!Просто искат да опитат различни неща, това е!Лигавииииии, ами незнам и мен ме дразнят такива момичета, ама те го правят, за да бъдат забелязани, не за другоПървоначално написано от Crafter
Ей авторката ... тва че ти не си срещнала момче което да те обича не означава че момчетата не обичат ... В тая тема мога да защитя момчетата с тезата че дори когато и двамата партньори се обичат,много често именно момчетата показват повече любовта си,а момичетата дори да обичат много силно играят някакви си техни тъпи игрички защото ги е страх да не загубят човека до себе си ...
i spored men vse o6te ima malka 4ast koqto istinski obi4at i mn rqdko si priznavat..
Hahahaha, jenite bili hora... kvi sa tiq vicove?Първоначално написано от MaDonna
Да моят бивш приятел е правил какви ли не неща и ми е доказвал много пъти ,че ме обича и вече почти година от както ходихме и скъсахме и преди 2-3 дни отново ми прати смс още те обичам..
Т.е. момчетата обичат и то много силно!!!
ima nqkoi i***i koito ne obi4at no ima i mom4etata koito obi4at...a i da dobavq zna4i po moe mnenie kogato edno mom4e obi4a ,obi4a mn dylgo..i silno..as ne sam popadala na takyv 4ovek no vse nqkoga trqbva da popadna)
tcc.. lele i nie cme horave ... mn qcno 4e obi4ame... i uvujavame 4oveka do cebeci..
ama ti cigorno neci cre6tala 4ovek koito da moje da te obi4a ictincki... 3a tva preka3vaj taka...
еми те повечето мисля че се правят на много интересни,че са си мислили сао за е*ане ... много ясно че могат да обичат и те са хора ... човеци... а и се пак и те имат своите нужди ...
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!