.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Po visoka ?

novak
    Guest

Po visoka ?

q mi kajete ... s edno momi4e qvno se haresvame ... no tq e po visoka ot mene i tova mn em pretisnqva ... v smisal to 4e 6te me bazika seki sre6tnat dobre ama... tq dali 6te se 4uvstva nqkaksi nekonfortno ... se6tate se ... q q gledai taq s kfo djidje se fanala ... ala bala (s 1 glava e po visoka ot mene )

Фен
    Град
    София
    Ми малко е кофти,но ако си готов да издържиш на бъзиците,за да си с нея...Остави я тя да реши,тя си знае най-добре как ще се чуства
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Повече от фен
    кво ти пука?! Нали ще ви е яко заедно и ще сте щастливи.Много мразя тъпите предразсъдъци
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Мега фен Аватара на iiirish
    колкото и да се стараете няма как да не ви пука от хорското мнение. все пак приказките не само ще са зад гърба ви, но вие обезателно ще научавате за тях всеки път щом тръгнат тези слухове. може би наистина с момичето явно се харесвате, но след като и ти, и тя се притеснявате от реакциите, които ще предизвикате просто не се събирайте, защото после ще е по-трудно

Мега фен Аватара на koalka
    Ами предполагам щом пускаш темата ти пука за хорското мнение.Определено не е приятно постоянно да чуваш някакви коментари относно себе си.Поне на мен не ми е.Най-добре ще е да говориш с нея и да го обсъдите,защото все пак нали и също е важно тя как ще се чувста?Не можем да гадаем дали на нея ще й все тая или не.Трябва сам да я попиташ...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Myrcheto
    кво ти пука?! Нали ще ви е яко заедно и ще сте щастливи.Много мразя тъпите предразсъдъци
    shte dopulnq samo -Da ti imam problema...

Голям фен
    Град
    Бургас
    мм.. наистина си е гадничко амаа за любовта няма граници така чее право напред успех

имам приятели дето момичето е около 180см а момчето е около 165см пък какво не им пука щото се обичат

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    щом ше можеш да издържиш на бъзиците даваи смело,стига тя да иска де!аз лично не бих тръгнала с някой по-нисък от мене.ама това си е само мое лично мнение!успех! \/
    Let The BEAT Control Your Body

ако искат да са заедно що пък не височината няма значение според мен

Повече от фен
    Kakvo ti puka. Az sym po-visoka ot priqtelq mi, ama nie ne pla6tame danuk ob6testveno mnenie...daje i tokove slagam..i pak ne mi puka...i ot sobstven opit da ti kaja...isokite jeni pove4eto pyti haresvat po-niski myje...sy6toto se otnasq za myjete
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И сестра ми с нейния са така...вече 3 години

Голям фен
    ako se obi4ate nqma kvo da se pritesnqvate ot dr maar 4e naistina e malko....kofti taka no nqma smisyl da se vliqete ot 4ujdoto mnenie

Голям фен
    Град
    София
    Ако наистина я харесваш няма да ти пука! И аз съм лееко по-височка от моя ама какво от това - това не ни пречи да се обичаме по-малко.

Супер фен
    nqkvi cifri da kaje6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си