- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Jedi Mind Tricks in Bulgaria?
Jedi Mind Tricks Live in Sofia
Дата: Март 11, 2007
Час: 8:00 pm
Feb 22 2007 8:00P
Luv Club Athens
Feb 23 2007 8:00P
Remise Wil
Feb 24 2007 8:00P
Modus Liestal
Feb 25 2007 8:00P
Dynamo Zurich
Feb 27 2007 8:00P
Knust Hamburg
Feb 28 2007 8:00P
Melkweg Amsterdam
Mar 1 2007 8:00P
Burgerweeshuis Deventer
Mar 2 2007 8:00P
Skaters Palace Muenster
Mar 3 2007 8:00P
Stadtahalle Kehl
Mar 4 2007 8:00P
Amager Bio Copenhagen
Mar 8 2007 8:00P
Flex Vienna
Mar 9 2007 8:00P
Club Preoteasa Bucharest
Mar 10 2007 8:00P
Balans Music Hall Istanbul
Mar 11 2007 8:00P
TBA Sofia
Mar 12 2007 8:00P
Neighbourhood London
Ако това е истина просто нямам думи..11 март ще е моя сбъдната мечта..Само се надявам да не се откажат, щото има още много време..Дано..!
kakvo e tova?dai pove4e info ako moje.![]()
Страх ме е да повярвам...ама ако дойдат избухвация на макс
A Master Yoda дали ще дойде ? ;]
![]()
Организатори са НМА...
40 лева предварителна продажба, 50 лева в деня на концерта..
ПС - продавам черен дроб за 40 лева.Не е много добре запазен, но ще свърши работа.
Очаквах малко повече реакции след като написах горния пост за НМА и цените..Или всички се отказаха?
щом организатори са НМА концерт докато изпълнителите не излязат на сцената концерта не е сигурен.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
оф..40 кинта...на мен Афу за 15 не ми е сигурен...даже май ще го изтърва...Ще събирам парички за феста април месец...
с тебе намирам все повече общи нещаПървоначално написано от Jamalska
![]()
Но иначе ни оставя да се надяваме..![]()
Мдам хах...оф сичко е мн красиво...И музиката е мн красива....както казва един приятел 'това е вълшебно'...Но на мен ми се ходи на музика някъде на открито извън София и като има слъцне..нямам търпение.
Нига,ще ходиш ли на 17ти в плд или на 22ри във враца?
на 17-ти няма да успея, щото на 18 имам класно и майка ми ще ме задържи в нас
а за 22-ри още не съм сигурен..
Jedi Mind Tricks в София през Март 2007
От New Music Agency потвърдиха новината за концерт на Jedi Mind Tricks в София на 11 Март 2007. Цената на билетите за предварителна продажба ще бъде 40лв, а на входа на залата в деня на концерта ще се продават по 50лв. За най-големите фенове на Jedi Mind Tricks първите 100 билета ще са на промоционална цена от 30лв. Всичките 800 билета за концерта ще бъдат пуснати в продажба след 11 Декември
Да ви напраим един концерт с колоните от на баба ВЕФ-а и изпълнители да са двама трима чукундури от Генгста Генгста и билетчетата да са 40 стотинки (бах по евтини от градския транспорт) че да сте доволни. И па съм сигурен че некой от вас ше прескочат оградата за да не трябва да плащат оти е мното скъпо така некакси.
2т. системно
Викай чурулике и яж чурулийка, нали знаеш \/
Ох,млъкни,Амайо.И идея си нямаш.
Ма Нига...абе 30 точки...още си мисля,че няма да стане...Ще си слушам Джеди Майнд Трикз на компа вкъщи....бля бля
Който не слуша какво се пее в песента, разбира се че ще каже че JMT добри, но това са пишлемешки изпълнения. Vinnie Paz (aka Icon the Verbal Hologram) е най-великия изпълнител. Човек който няма слаба песен и почти единствения който пее за смислени работи, а не колко тревъ е изпушил, к'ва кола карал, и колко курви изебал. На който не му изнася му залагам топката и да си бие фала....
Правилно.Първоначално написано от Анонимко
Ха сега деца, кои от вас правят "пишлемешки изпълнения" ?