.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: обичам те?

обичам те?

Момчета искам да ви попитам,колко от вас са казвали на момичето до себе си "обичам те"
    А колко пъти сте били искренни.Наистина ли бихте излъгали за тези чувства и на какво основание?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    na momi4eto s koeto sym sega ne sym go kazval za6toto hodq s neq ot 5 dena i ne go 4uvstvam... tq mi go izcepi tva v4era... kofti situaciq se polu4i... ne bih go kazal ako ne go mislq

Guest
    na momi4eto s koeto sym sega ne sym go kazval za6toto hodq s neq ot 5 dena i ne go 4uvstvam... ne bih go kazal ako ne go mislq

и заради секс ли?
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Guest
    dori zaradi seks ne bih go kazal...

браво браво,похвално!
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

ъъ тва бях аз просто не се бях регнал

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    dosega ne sym go kazvala na nikoe momche...edinstveno kym edno momche sym imala takiva chuvstva, no taka i ne sybrah smelost da go izreka...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Vypreki che ne sam momche shte otogovrq... Mnogo chesto sym kazvala ,,obicham te'' ,no samo s edin chovek sym bila iskrenna.Imam blizak priqtel,koito predi kazvashe na vsqka negova priqtelka che q obicha,samo zaradi sexa ili za da se vlubqt v nego ( kakto stavashe )
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Е и аз не съм момче ама все пак... до сега съм казвала "обичам те" и то наистина да го мисля и чувствам само веднъж...на сегашното ми гадже защото нещата са сериозни....а с другите просто силно привличане...харесване...но не толкова силна обич...любов
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

не знам според мен а и лично мое мнение понеже все още съм нямал опит в тея няща обичам те се казва на човек на който много държиш и с който искаш да прекараш остатъка от живота си с него(това са глупости естествено много рядко се случва, едно време може но сега сме 21 век тва се случва 1 на 10000) а тва за секс-а бих го правил само с човека който обичам
    Real Warrior's Don't Dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си