- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам те?
Момчета искам да ви попитам,колко от вас са казвали на момичето до себе си "обичам те"
А колко пъти сте били искренни.Наистина ли бихте излъгали за тези чувства и на какво основание?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
na momi4eto s koeto sym sega ne sym go kazval za6toto hodq s neq ot 5 dena i ne go 4uvstvam... tq mi go izcepi tva v4era... kofti situaciq se polu4i... ne bih go kazal ako ne go mislq![]()
na momi4eto s koeto sym sega ne sym go kazval za6toto hodq s neq ot 5 dena i ne go 4uvstvam... ne bih go kazal ako ne go mislq![]()
и заради секс ли?
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
dori zaradi seks ne bih go kazal...
браво браво,похвално!
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
ъъ тва бях аз просто не се бях регнал
dosega ne sym go kazvala na nikoe momche...edinstveno kym edno momche sym imala takiva chuvstva, no taka i ne sybrah smelost da go izreka...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Vypreki che ne sam momche shte otogovrq... Mnogo chesto sym kazvala ,,obicham te'' ,no samo s edin chovek sym bila iskrenna.Imam blizak priqtel,koito predi kazvashe na vsqka negova priqtelka che q obicha,samo zaradi sexa ili za da se vlubqt v nego ( kakto stavashe )![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Е и аз не съм момче ама все пак...до сега съм казвала "обичам те" и то наистина да го мисля и чувствам само веднъж...на сегашното ми гадже защото нещата са сериозни....а с другите просто силно привличане...харесване...но не толкова силна обич...любов
![]()
![]()
не знам според мен а и лично мое мнение понеже все още съм нямал опит в тея няща обичам те се казва на човек на който много държиш и с който искаш да прекараш остатъка от живота си с него(това са глупости естествено много рядко се случва, едно време може но сега сме 21 век тва се случва 1 на 10000) а тва за секс-а бих го правил само с човека който обичам