- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kosam vhu bemka
ei hora q mi kajete kvo da pravq.zna4i imam malak kosam v/u bemka na liceto,kvo da go pravq?iskam s lazar ama kazvat 4e e opasno!vie kvo bihte napraili?moje bi ako go izrusq?
махни го с пинсета.. не е толко философия .![]()
![]()
неееееее нее не за по-безопасно го подстрижи с ножичка, чувала съм, че не е мн безопасно да се дърпа с пинсетаПървоначално написано от Анонимко
Абе едно момиче от класа ми има такаваето я Ами тя хич не се срамува от нея
![]()
Da az sa6to sam 4uvala,4e ne e hubavo kosam4etata varhu benkite da se skubqt s pinseta!Az sa6to imam edna takava i gi reja s noji4ka,makar 4e trqa pred 1-2 ama nqma kak
абее махни го с пинсета и тфа е.. нищо няма да ти стане.. те бенките не трябва да се човъркат мн. ама от отскубване на косъм нищо няма да стане![]()
отиваш на лекар и той ти дава направление и отиваш на лазер от който бенките се обгарят и изчезват ! От там няма и косми по бенките
Benkite sa edni ot nai-opasnite,taka 4e nedei da govori6 takaПървоначално написано от panterata
Ot tqh moje i rak da se hvane i o6te edin kup ujasni ne6ta i to zaradi edin kosam!Ne si zaslujava!
kum avtora - nojica znae6 li kvo e i za kvo sluji?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хахах съгласна съм!!!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Mdam i az tva se pitam i otdavna ve4e dadoh savet s nojica,ama...![]()
Emi mahni si go s pinseta!Ne bli 4ak tolkova !
Vaprosa ne opira do tva dali boli ili ne,a 4e da skube6 kosmi ot benki e vredno!Първоначално написано от ^sladyranka`
Da znam 4e ne e hubavoПървоначално написано от Анонимко
i az imah takav provlem ,opravih se s pinsetkata i sega ve4e ot mn vreme nqmam tazi grija !Zatova kazah da si go mahne,a pak tq ve4e 6te si re6i kakvo da napravi
i az imam takyv problem i me e strah s pinseta vapreki 4e sam go obmislqlaza tva kakto kazaha davai s nojicata
![]()
Това пък най-малко да те притеснява.Единия начин е с пинсета,няма нищо да си направиш или ако теб те е страх помоли някой по-опитен.Нищо няма да загубиш освен косъмаДругия начин е със самобръсначката само дето той пак ще си расте и ще се налага да го махаш често..но пък със сигурност нищо няма да ти стане,ако все пак не се престрашиш с пинсета..то не че е голямата философия..
![]()
And please remember that I never lied...And please remember...how I felt inside now honey
You gotta make it your own way..But you'll be alright now sugar...
Тигърчо,ти чуваш ли се бе детеВ никакъв случай не трябва да се иптва със самобръсначка в/у бемаката
..В смисал предполагам,че всички се досещате ако самобръсначката закачи бемката кжо 6е се получи......И все пак най-добре опитай с ножица..Поне да ти е спокойно н а душицата
![]()
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Zna4i Priqtelkata mi sLu4aino si Raz4opli edna bem4ica na vrata i i tekna kraf strah me e da nqma nqkoi bolest 4uval sam 4e ako q raz4oplish se polu4ava rak na kojata za tovaa nz ko da praq kazah i da otidem na lekat tq "mily shte mine" no az ne se nadqvam mnogo na tova shte mine kajete mi vazmojno li e da stane neshto? Ne e golqma No ne e i malka normalna bem4ica !! Molq vi Daite SaveT
мхм с ножичка е най-добре![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!