- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА КАЗАРМАТА...
Някой знае ли кога ще приемат следващите донаборници в казармата? И ако е през есента на 2007-ма дали от 1-ви януари 2008-ма всеки от приетите може да напусне,тъй като нали от 2008-ма казармата става платена (незадължителна) или трябва да си изкара докрая службата? Някой може ли да обясни точно как стоят нещата.
Уча висше в момента,но да речем че лятото спра дали има вариант до края на 2007-ма да ме повикат и да ме преебат да карам пълната служба или най-рано 2008-ма ще ме повикат,когато вече не е задължително? Изобщо през 2007-ма кога (през кои месеци) ще се викат донаборници в казармата?
Докато преброя до 10 да сте станали и да сте скочили у въшкарниците!
1,2,3.. 3х3=9 +1 = 10! Ставайте,гадове,вашта маа!!!
![]()
на 1 януари 2008 в казармите няма да има нито един наборен войник. ако прекъснеш лятото има мнооого малка вероятност да те вземат септември.
Dam taka si e...no mislq che esenta na 2007 nqma da priemat voiniciПървоначално написано от exploitedteen
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Защо да е малка вероятността?Първоначално написано от Lake_bodom
А през 2007-ма кога ще се приемат войници? сега през януари и след това чак през септември,така ли?
защото в момента за 1 място в казармата чакат 10 души. смятай какво ще е тогава.Първоначално написано от PSS
мисля че наборите се правят на 3 месеца, тоест през 2007 през януари, април, юли и септември.
дали септември няма да приемат - възможно е, но през лятото на военната комисия ни казаха че ще взимат. оттогава може и да са решили друго.
е,след като една служба трае 9 месеца как ще приемат през 3 ? няма ли да има недостиг на място в казармата? постоянно се трупат нови,а отвътре излизат през цели 9 месеца?
не ти схващам логиката. след като приемат през 2, значи и уволняват през 3.Първоначално написано от PSS
По казаното до тук стигам до извода, че няма да ме вземат - 07.1989г.![]()
![]()
Ииии защо никой не иска да кара казарма?!?
няма да те вземат. като толкова искаш, може да станеш кадровак![]()
Казармата е губене на ценно време![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
По принцип искам военна служба, но никой от семейството не дава и се надявах поне една казарма да изкарам.Първоначално написано от Lake_bodom
Последните наборни войници влизат през Юни 2007, служат до 1.1.2008.![]()
DetE-Idi0t, явно искаш наистина да станеш завършен идиот (кадровак).![]()