- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- strahuvam se 4e zaradi devstvenosta mi 6te me ostavi help
[-o< pomognete mi problemat mi e 4e hodq s edno mome4 eve4e 2 meseca no ne s evijdame mn 4esto za6toto e ot drug grad i vapreki tova a zmn go obi4am,toi nastoqva da se saberem v ka6ti z anova godina i neprekasnato me pita dali 6e mu pusna ne go kazva direkno no go namekva i to e normalno vse pak hodim 2 meseca pak i az go iskam 1 problem 4e az sam devstvena a toi ima opit strahme e 4e kogato rabere moje da me ostavi ili 6te spi s men i 6te me ostavi kakvo da pravq a 2 problem e 4e si mislq 4e e s men samo za sexa i 4e ne izpitva ni6to popitah go i otre4e no nz strah me e da ne me ostavi i ot tova kakva reakciq 6te ima kakvo d anapravq molqvi pomogne te mi
![]()
Според мен сигурно си има причина да се съмняваш в чувствата му. Пък и ми е много странно как може да ходиш с някого и да си мислиш, че той всеки момент може да те зареже и то заради нещо подобно.![]()
Ами мацка в думите ти има доста вярно , но не се знае точно какво чувства той...Аз бях в същата ситуация и дори по едно време мислех , че съм прибързала с решението си...Моя приятел също беше опитен и то доста, имах някакви опасения , че ще ме остави след като правим секс и непрекъснато го питах и може и досадна даже да съм станалаПървоначално написано от charlotte^
Но накрая се реших...След това ходихме още 6 месеца някъде , въпреки че той си беше голям задник де , ама кво да я правиш , любов...Така , че не се знае какво ще стане...Тя никога не може да е напълно сигурна...Просто искам да й кажа да не прибързва и ако наистина го иска да го направи , а не просто да му угоди...Едно момче не се задържа само със секс ...Но все пак да си поговорят хубаво за това , за да може да му има повече доверие...А и по възможност да прекарват повече време заедно...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Извинявай, АЗ ХОДЯ С ГАДЖЕТО СИ ОТ 9 МЕСЕЦА И ТЯ ОЩЕ НЕ МИЕ ПУСНАЛА а съм на 18тя на 17, така че за 2 месеца не се притеснявай ако е пич и те обича и иска нещо повече освен секс ще сте си заедно..
когато той наистина те обича и държи на теб нищо няма да го спре да те задържи до себе си и няма нещо, което може да го отблъсне от теб. девствеността не е нещото с което ще си "по-" за него! по принцип дори мъжете се радват когато те са първите в леглото на една женатака че няма страшно! кажи му направо това, което ти тежи и по-нататък ще решите какво да правите заедно
според мен е правилно да се съмнявашПървоначално написано от Анонимко
1во от това което си написала че постоянно намеквал за секс - това според мен води до заключението "ех мама ти стара няма ли да ми пуснеш че да се махам най сетне" особенно ако е брояч
2ро туй че е от друг град и не се виждате често ти от де си сигурна че той през тва време не ходи с някоя друга и не ти забива нож в гърба за 2 месеца според мен до пълноценна любов не се достига просто връзката е като конструктор продължаваш да строиш и тя става по красива
ми не знам ако питаш мене това е нож с 2 остриета, ако бях на твое място щях да изчакам още малко да съм 100% сигурна макар че има големи тъпанари
нз все пак както се казва it's your call ти си решавай тва просто си е мойто мнение![]()
Мъжката солидарност: - Не се притеснявай. Всичко ще бъде наред. Най-важно е да споделите чувствата си един към друг и да ги консумирате.
Разумното поведение: - Чакай! Ако той е сериозен ще чака заедно с теб докато не си готова.
Ще разбереш дали има чувства и не е само заради секса с теб,ако на Нова година не го направите и той не ти се разсърди или нещо такова,а да те разбере и да ти каже,че след като не си готова ще изчакате.Тогава според мен няма смисъл да се тревожиш.Но ако постъпи,както ти казах-да се разсърди и да продължава да настоява...
e hubu de tva ti si o re6ava6 nqma az da hoda da ti kazvam dali 6a prai6 sex ili ne...tva si e vapros na li4en izbor...za kvo se pazi6? monahinq li 6te stava6
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ако не си сигурна не го прави!Никой не може да те задължи да правиш нещо против волята си - най-малко пък той!А и ако беше човек на място едва ли щеше да е с теб заради секса, ама знаиш ли сякви ги има...![]()
Точно такааа!Харесва ми как мислиш!!! =D> Моя приятел също е много опитен, а аз бях девствена,ама ме изчака 6 месеца..така че мацката с темата, спокойно.Той също се ми намекваше, ама като му казах че не искам и ще го направим, когато аз реша....изчака ме.И разбрах че далеч не е с мене само заради сексаПървоначално написано от САМУИЛ
![]()
Ako bqh na tfoe mqsto.. nqmashe da legna s nego... Shte ti e super gadno ako se okajesh prava... Nedei da riskuvash.. Toi ako dyrji na teb i te obicha nqma da e problem za nego.. No ako nastoqva ili se razsyrdi che ti ne si gotova - prosto toi ne te zaslujava..
P.S. Ako spish s nego nqma da go zadyrjish.. ako ti minavat podobni misli prez krasivata glavica.. Garantiram ti che nqma da spechelish nishto poveche ot strana na chuvstva..
Аз не мога да ти кажа какво ще направи, защото не го познвам. Това само ти можеш да го прецениш. Не мисля че това че си девствена ще го отблъсне...даже напротив.
ako te obi4a istinski nqma da te ostavi zaradi tova a ako e s teb samo zaradi sexa po hubavo ne dei da hodish s nego....
Ne znam,kvoto iska6 pravi...Az bih te posuvetvala...A na kolko si,a toi????
I 4e hodite dva meseca.....MAleeeee,vie mn hodite we.Iz4akai malko.Ima vreme,6e pravi6 i sex...A i to 6e si doide momenta,kvoto i da ti pi6a
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
6tom ima6 samneniq 4e toi e s teb samo zaradi sexa nedei da mu puska6.moje da se laje6,no ne e sigurno.az imam seriozna vrazka s mom4e,no predi da mu pusna 1 pat go nakarah da iz4aka 6 meseca.taka 4e pomisli si doore i sama preceni kakvo da pravi6,no spored men ne mu puskai