Цитирай Първоначално написано от charlotte^
Според мен сигурно си има причина да се съмняваш в чувствата му. Пък и ми е много странно как може да ходиш с някого и да си мислиш, че той всеки момент може да те зареже и то заради нещо подобно.
Ами мацка в думите ти има доста вярно , но не се знае точно какво чувства той...Аз бях в същата ситуация и дори по едно време мислех , че съм прибързала с решението си...Моя приятел също беше опитен и то доста, имах някакви опасения , че ще ме остави след като правим секс и непрекъснато го питах и може и досадна даже да съм станала Но накрая се реших...След това ходихме още 6 месеца някъде , въпреки че той си беше голям задник де , ама кво да я правиш , любов...Така , че не се знае какво ще стане...Тя никога не може да е напълно сигурна...Просто искам да й кажа да не прибързва и ако наистина го иска да го направи , а не просто да му угоди...Едно момче не се задържа само със секс ...Но все пак да си поговорят хубаво за това , за да може да му има повече доверие...А и по възможност да прекарват повече време заедно...