.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Хора, помогнете да разгадая мислите му

Здравейте, искам да споделя историята си с вас, а вие да ми кажете вашите мнения. В училище се запознах с един сладур и започнахме да се забиваме. В един момент усетих как започвам да хлътвам много здраво. Всички ми казваха, че и при него е така, ноо аз исках да го разбера от самия него. Той обаче се оказа доста срамежлив в това отношение и не посмя да ми каже. Тук изникна първият ми въпрос- харесва ли ме? Слеф време аз просто не издържах и го питах, а той все казваше: “това си е моя работа“. След няколко месеца въпросното момче се беше понапило и цяла вечер се целува с една приятелка. Приех го без да драматизирам, но сега след като отношенията им доста захладняха той пак започна да се закача с мен.Е, не веднага де, не е толкова глупав, но искам да разбера тозу пътима ли нещо. Моля ви споделете вашите мнения
    Последно редактирано от tamara_marthe : 07-30-2012 на 08:04

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ние сме ясновидци тука, знаем кой какво си мисли... Моето мнение:
    1.Ако те харесваше, щеше да го покаже когато е пийнал, а не да налита на някаква друга!
    2.Би било грубо да ти отговори с "Не не те харесвам", пък и май всъщност е харесвал приятелката ти, за това си е премълчал.
    3.Преди не те е харесвал, сега може и да си те е харесал! От къде да знаем ние какво му се върти в главата...

Според мен не те харесва.

Мега фен Аватара на Зайче..
    срамежлив ? мне..
    може и да те е харесвал, ама е видял, че явно има друга по-навита от теб и е решил да пробва първо там.
    бе, не знам, аз така виждам нещата..
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на smilelady
    Остави го..няма смисъл
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    срамежлив ? мне..
    може и да те е харесвал, ама е видял, че явно има друга по-навита от теб и е решил да пробва първо там.
    бе, не знам, аз така виждам нещата..
    дам и аз мисля че е видял по-добра възможност за себе си,затова се е закачил с оная
    бтв не можеш да влезеш в мислите на човек ,така както и те не могат в твоите

колкото и да е срамежлив, щеше да ти го каже ако е така... дори алкохола би му помогнал да ти го каже.. има вероятност и да се е натискал с твоята приятелка, за да ти направи гадно.. или нещо такова... иначе колкото и да е срамежлив щеше да ти каже

Помогни сама на себе си и се допитвай до приятелите си, които познават и него и теб и са наясно със ситуацията... ние няма как да знаем

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сигурно има.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е задължително да ти каже чувствата си, той може да ги е показал, а ти просто да не си осъзнала. Не знам. И няма как да знаем дали той изпитва нещо към теб, нали се сещаш. Съди по държанието му.
    Започни да си пишеш с него.
    Сближете се.
    Излизайте. И виж как ще се развият нещата.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Мислите му не знам как ще разгадая,но не ми вдъхва много доверие.По това,което казваш си личи,че си пада бройкаджия малко...но не знам все пак...ти си решаваш.Но да ти е ясно,че е твърде възможно пак да му омръзне и да реши (пак) да се понапие и (пак) да се целува с друга.

Вместо да ти пиша това което искаш да чуеш, ще ти обясня защо е налетял на другото момиче . Поне съдейки по моите тъпотии ,мисля че момчето незнае просто какво иска или по-просто казано ... алкохола е странно нещо , лесно може да направи от сремжливия - смел и много заблуден човек. И така видял е първата мацка , която го е изкефила или е била най-хубавата ,незнам. Решил е да си пробва късмета , все пак какво губи нали е пил , ако момичето го отреже най-лесно ще е да каже че е виновен алкохола. И така с мацката се е получила "пияната свалка" само че рядко тези пияни истории водят до нещо смислено , и след като явно момичето е почнало да се дърпа защото сигурно е видяла , че момчето всъщност не е "смелчагата , пича или лошото момче" , си е казала че : "Този няма да го бъде" ... и сега срамежливото момченце се е сетило , че ти го харесваш и те търси за да не се чувства като загубил или му е харесало да се мляска с някого и пак се е сетил, че ти всъщност си нещо сигурно и ако иска да е с момиче винаги може да те потърси - демек за него си резервен вариант ..

Цитирай Първоначално написано от Оrdinary Виж мнението
    Вместо да ти пиша това което искаш да чуеш, ще ти обясня защо е налетял на другото момиче . Поне съдейки по моите тъпотии ,мисля че момчето незнае просто какво иска или по-просто казано ... алкохола е странно нещо , лесно може да направи от сремжливия - смел и много заблуден човек. И така видял е първата мацка , която го е изкефила или е била най-хубавата ,незнам. Решил е да си пробва късмета , все пак какво губи нали е пил , ако момичето го отреже най-лесно ще е да каже че е виновен алкохола. И така с мацката се е получила "пияната свалка" само че рядко тези пияни истории водят до нещо смислено , и след като явно момичето е почнало да се дърпа защото сигурно е видяла , че момчето всъщност не е "смелчагата , пича или лошото момче" , си е казала че : "Този няма да го бъде" ... и сега срамежливото момченце се е сетило , че ти го харесваш и те търси за да не се чувства като загубил или му е харесало да се мляска с някого и пак се е сетил, че ти всъщност си нещо сигурно и ако иска да е с момиче винаги може да те потърси - демек за него си резервен вариант ..
    Съгласен. Както казваше оня гадния от "two stupid dogs" по "cartoon network" преди години "not so cute, but its the truth"

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Остави го..няма смисъл
    +1
    Ако те харесваше, щеше да ти покаже по някакъв начин, дори и да е срамежлив
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си