Zna4i mila da ti kaja tova naistina e edin osnoven problem v dne6no vreme,i znae6 li kakvo 6te ti kaja-az prejivqh mnogoto si problemi.Moqta istoriq e malko raztursva6ta....minalata godina se zapoznah s bratov4eda na edna ot nai-dobrite mi priqtelki(sau4eni4ka),s nego se haresahme i trqgnahme,preduprediha me,4e toi e ujasen harakter i,4e nqma da se zadurjim pove4e ot 2 sedmici...i taka,ne6tata potugnaha,no toi vseki den pie6e,i tova vode6e do skandali,no kakvo e edna vruzka bez tqh.Doide R.D. na druga moq mnogo dobra priqtelka(ve4e hodehme blizo 4 meseca i 4estno kazano ne samo az obi4ah nego,no i toi men),i s nego pravihme sex,n adrugiq den toi mi zaqvi,4e sigurno sum bremenna.Ujas,az ne moga da si pozvolq dete,vse o6te sum u4eni4ka,dokato toi me4tae6e za tova...i taka sled 1 sedmica si napravih test,koito be6e otricatelen,vsi4ko mina spokoino,no me preduprediha,4e tozi test mje da ne e mnogo verenh.Sled okolo 2 meseca i polovina nie skusahme,toi be6e jestoko manipuliran ot semeistvoto si(ima malko problemi tam,vupreki,4e e na 20 godini),i taka az bqh susipana,no prosto nqma6e kak da se svurja s nego,pone da mi izqsni za6to se polu4i taka.Sled 2 sedmici se usetih,4e sum naddala 7 kg.i 4e ne mi e idvalo ot 2 meseca,okaza se ,4e sum bremenna(suotvetno ot nego,toi mi be6e 1i edinstveniq togava),toi razbra i kaza,4e v ponedelnik 6te otidem na lekar,su6tata ve4er sled kato se pribrah az napravih spontanen abort i negovite dumi bqha"I az kakvo da nqpravq".sled tozi slu4ai az bqh dosta zle,prekarah sledva6tite blizo 4 meeca na uspokoitelni i lekari.I taka dosta dulgo vreme az se se6tah za tova i povqrvai mi be6e ujasno.S te4enie na vremeto oba4e az osuznah ne6to mnogo vajno,kolkoto i da obi4a6 edin 4ovek,da naistina ti ne moje6 da go zabravi6,sled kato vednuj e vleznal v surceto ti,no moje6 da napravi6 ne6tata mnogo po lesni za teb samta,stiga da ima6 nujnata volq.prosto trqbva da vdigne6 glava,trqbva da poiska6 da go zabravi6 i nai-vajnoto -NE SE VRA6TAI KUM MINALOTO,nedei da jivee6 ot spomenite,nahluva6ti v glavata ti,gledai samo nastoq6teto si,za6toto to e edinstvenoto,ne6to koeto trqbva da te interesuva,za6toto ako ti ne se griji6 za samta ebe si,povqrvai mi nqma koi da go napravi.Vsi4ko se preodolqva stiga da ima6 volqta da produlji6 napred.Sveta ne svar6va s edna razdqla,razdqlite sa mnojestvo,kakto i ne moje6 prosto ei taka da kaje6 "6te go zabravq',no s volq i vreme prosto ne6tata 6te sa mnogo po lesni i 4uvstvata nqma da sa tolkova silni.