- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Как да разбера дали ме обича?!
kak da razbera dali me obicha molq vi [-o< daite mi saveti molq vi [-o< mnogo sam zle!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ami az sam momi4e prosto predi sam bila snego no se razdelihme sega otnovo sam s nego i me e strah da ne stane kato predi![]()
Ami nie samo kasame i tragvame![]()
![]()
![]()
имам позната с абсолютно същия проблем. Ще ти кажа това кето казах и на нея. Няма смисал от такава връзка. Само нерви и нищо друго
пфффф мн си зле? ааа извинявай може ли само да попитам на колко си?не ти даам пове4е от 14...ми говорете бе моми4е...:P
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
пфф......хаха на колко си?
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
na 12 toi e na 26
хахаха...Ти си дете ве..а той е мъж..как я виждаш тая раута..едно че неможеш да му дадеш тва което иска 2ро че тва си е жива педофилия![]()
![]()
ne e viarno toi kaza 4e 6te se razdeli s jena si za da e s mene![]()
Това обаче е невероятната ебавка.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
da temata naistina ujasno prili4a na ebavka.
A ako ne e..... Ti normalna li si be??????
Kak 6ehohi6 s 26 godi6en mij
Tfa e izvrateno.
I kak ti izlejda da se razdeli s jena si zaradi nakakvo momi4ence koeto moje spokoino da mu e du6terq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Toi te izpolzva we. Y4ydvam se kak o6te ne si go razbrala.
Gledai si jivoa i se radvai na deckite si godini dokato e vreme![]()
ama az ne sam dete, az sam jena daje v4era mi doide za parvi pat![]()
То просто си проличава.Казва ти постоянно колко си прекрасна,казва ти,че те обича,иска винаги да е с теб,а не с някой друг,погледа му е по-различен и така.Много са признаците,но мисля,че тези са най-основните.![]()
Абе не мога да разбера за ко се пускат такива теми!Некви тъпи ебавки!Първо на първо няма нищо вярно а и да има (което е малко вероятно) аз не мога да се начудя как мъж на 26 ще се хване с пикла на 12...АБСУРД!!!![]()
abe molq vi se,tq e jena v4era i doshlo za pruv par:P :P :P off prestanete s tezi ebavki 4e naprao me kasate ot smehh....muhahahah
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
omFg![]()
![]()
![]()
Тфа на ебавка мяза.
Но ако все пак е истина (в което се съмнявам доста, но всее пак)-момиче това не е нормално.Той е на 26, ти на 12-ти си още дете, а той е зрял мъж...пък и като само късате и тръгвате-просто няма смисъл...въпреки че сигурно всичко това е пълна измишльотина де![]()
хъхъ..
ххахахахах дошло и жена вечеНа една моя приятелка и дойде в 3 клас....хахахахах Тва никога няма да го забравя, повярвай ми!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
nqma da spomena dumata kurva ne te li e sram 12 godi6na pikla napravo bqs me hva6ta i toq pedofil det te 4uka naprao ste za zatvor
Qko sa ebavash a?xaxax pak ako e istina - mnogo si zle!!!Vari se grymni.Toi shte ostavi jena si?Luda li si be?Ako e shql da q ostavi - veche da go e napravil,a ne samo da govori ... apfff zaradi takiva kat tebe posle slagat sichki momicheta sa slagat na edno i na izkarvat kurvichki!xaxa i pak da ti kaja,che si mnogo proZZZZta!
mi da ako temata ne e ebavka koeto e mnogo mako veroqtno....Първоначално написано от vvs_go
po pogleda si lichi vinagi![]()
Или госта се ебава или някой се ебава с госта![]()