.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За второстепенните ...

Случвало ли ви се е да видите как ваш съученик или някой от съседен клас става жертва на тъпа и кофти ебавка ? Или да се подиграват с някой само защото няма какво да правят. Досега си мислех че това може да става от 1 до 4ти клас ама явно съм сгрешил. Случи ми се да го видя в един 9ти клас в нашето училище. Един леко пълен пич си закусваше и другите от неговия клас почнаха да го блъскат нещо и да го обиждат е така без нищо. През това време друг снимаше цялата тази "идилия" с телефона си - за да го пуснат в интернет. След като оставиха момчето на мира той си седна на чина и няма и 1 минута и го намазаха с няка'в грим. Супер отвратително се почувствах и ако не беше гаджето ми щтях да ги смеля ... а момчето се разплака. Гаджето ми и приятелките и отидоха да го успокояват а после като исках да говоря с него за да разбера кой точно е тартора на всичко това за да знам кой да счупя от бой първо той не ми каза нищо. Страх го е да каже щото после пак ще го тероризират. Кажете ми как да не ги пребиеш такива и да ги завреш в Пирогов доживот ...
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

slu4valo mi se e, i na mene se opitvaha da mi se podigravat v noviq klas (6tot bqh nov ne za drugo) oba4e kato mu kovnah 1 na tartora i si4ki se zduhaha i sega ne smeqt ni6to da mi kajat, kaji na gadjeto si da ne te spira sledva6tiq put, a na pi4a mu kaji sledva6tiq put v koito po4nat da go draznat i ti si nablizo da im nabie po 1-2 i ako te mu sko4at ti 6te gi pre4uka6, btw v koe daskalo ste i kolko sa teq i koi klas sa, moje puk da mina da gi vida teq "guzar4eta" samo 4e 4ak sled semica 6te moga 4e sega malko ne mi e do boi (si4ko me boli i si razporih rukata na 1 stuklo.. dulga istoriq)

Т'ва не го мисли братле ... аЗ съм 12ти клас те са 9ти . а и имам доста хора зад гърба си така че спокс а иначе за даскалото - Сладкарския в западен парк ... мизерията ...

Guest
    Е тва е гадно... Ем другите не го ли защитиха,нещо?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Re: За второстепенните ...

Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
    Случвало ли ви се е да видите как ваш съученик или някой от съседен клас става жертва на тъпа и кофти ебавка ? Или да се подиграват с някой само защото няма какво да правят. Досега си мислех че това може да става от 1 до 4ти клас ама явно съм сгрешил. Случи ми се да го видя в един 9ти клас в нашето училище. Един леко пълен пич си закусваше и другите от неговия клас почнаха да го блъскат нещо и да го обиждат е така без нищо. През това време друг снимаше цялата тази "идилия" с телефона си - за да го пуснат в интернет. След като оставиха момчето на мира той си седна на чина и няма и 1 минута и го намазаха с няка'в грим. Супер отвратително се почувствах и ако не беше гаджето ми щтях да ги смеля ... а момчето се разплака. Гаджето ми и приятелките и отидоха да го успокояват а после като исках да говоря с него за да разбера кой точно е тартора на всичко това за да знам кой да счупя от бой първо той не ми каза нищо. Страх го е да каже щото после пак ще го тероризират. Кажете ми как да не ги пребиеш такива и да ги завреш в Пирогов доживот ...
    Bravu Em4utu...znaeh si 4e si pi4....
    Mi pri nas nqma mai takiva iz4epki i dano da nqma 4e kakto sam leko ludi4ka daskaloto 6e hvar4i nagore

a nqkoi zadawal li si e wyprosa w koi gradowe se slychwat takiwa raboti ?!?

takiva idioti da gi ubie6 malko im e
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    az prisastvah na nqkfa podobna sluchka...edno momche iskashe da si kupi neshto,togava doidoha nqkakvi koito se praviha na golemite igrachi i go zablaskaha...no toi poneje beshe nof v daskaloto i ne posmq da im kaje nishto,a te samo mu se hiliha!Mnogo kofti situaciq...pf
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    Във всички градове се случват такива неща и немога да разбера защо по отворените се мислят за нещо повече отколкото са ?!

До къде стига света и по- точно младото поколение?
    Това е отвратително!
    Но ми е познато, само като си представя, че почти по същия начин бъзикат с една моя съученичка, която също е пълничка и с още една, която е много срамежлива и не говори с никого почти, освен с мен и другото момиче. И на мен се пада честа да се карам със съучениците си заради проклетите ебавки, на никой не му пука за беззащитните и кротечки хора, всички им се подеграват...
    Е това наистина си е за бой, но боят не решава въпроса, само го осложняват. Тези ученици няма да се откажат така лесно, единственото е самото тормозено момче или момиче да направи нещо по въпроса като се обърне към родителите си или преподавателите.

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

посетител
    Guest

мнение

Браво,че си го защитил,моите уважения.Обаче и аз мисля,че боят не е разрешение,поне не трайно.Идеалният вариант е някак да им се обясни колко грозно постъпват.Знам,че не е лесно,но иначе ще им се втълпи идеята,че могат да правят каквото си искат с по-слабите, а само да избягват да влизат в конфликт с по-силните, а това по същество е законът на джунглата.Все пак никой не се ражда лош и тия пищлемета са само 9 клас,може и още да не късно за тях.Само един е проблемът-как да стане

TikiraYang :
    --------------------------------------------------------------------------------

Тука ако отговориме нещо ще кажат нещо за софиянци за т'ва не мисля да казвам нещо. Случва се навсякъде просто . И в София и в Пирдоп и в Варна и в Калифорния. Навсякъде е така - Приказката докато има балъци ще има и тарикати. Въпроса е как да втълпиш на обикновенния пиклио че не е тарикат или че ако се мисли за такъв не е това начина да го покаже !

Гост :
    --------------------------------------------------------------------------------
    Е тва е гадно... Ем другите не го ли защитиха,нещо?

Да бе ... Всички момчета срещу едно защитавано от момичета ...

кофти е когато се ебават с по-затворените деца...ама понякога си намират майстора. имам 1 приятелка която е леко пълничка и дойде по късно в моето училище и едно момче от класа и викаше дебел...само че не беше намерил с кой да се ебава - тя стана отиде при педагогическата, да видите как следващото междучасие той дойде с 1 цвете и извинение. радвам се поне че не разреши спора с бой, защото наистина имаше кой да викне.

Имаме си от нашия клас едно затворено момиче което не разговаря с никой почти. В смисал не излиза е така като другите от стаята и не се занимава с простотиите на другите. Класа ни е разделен на някакви компаниики един вид и тя не е към никой. Аз се движа с два трима по-печени и си правиме смях по даскалото. Та тва момиче вече 4та година сме заедно в един клас и винаги с него се ебават ако става нещо. Не е зубърка не е и слаба ученичка. Скоро си пусна интернет и ми даде скайпа си. За 3 години успях само да и запомня името, а е може би един от хората от целия випуск ,с който си заслужава да си приятел ... Разказа ми как в 2-3ти курс са я нервирали зубърчетата от нашия клас и как е стигала дори до лекарства и болници заради тези хора. Откакто си пиша с нея в нет-а като я погледна наживо не виждам поредния съученик който не заслужава и да го напсувам а виждам човек.
    Искам да ви кажа че понякога насилието не е само физическо , ами тормозът бива и психически - духовен. Когато някой ти срине настроението и чувствата - как да ходиш на даскало... Наистина някой неща се оправят и по друг начин .

А и относно другото решение на проблемите :
    Не в всички училища има качествени педагог съветници и в същите учителите гледат само работата като преподаватели по съответен предмет и не обръщат внимание на "простотиите детски". Разбирате ли за какво става дума ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си