Цитирай Първоначално написано от JuSt Em0
Случвало ли ви се е да видите как ваш съученик или някой от съседен клас става жертва на тъпа и кофти ебавка ? Или да се подиграват с някой само защото няма какво да правят. Досега си мислех че това може да става от 1 до 4ти клас ама явно съм сгрешил. Случи ми се да го видя в един 9ти клас в нашето училище. Един леко пълен пич си закусваше и другите от неговия клас почнаха да го блъскат нещо и да го обиждат е така без нищо. През това време друг снимаше цялата тази "идилия" с телефона си - за да го пуснат в интернет. След като оставиха момчето на мира той си седна на чина и няма и 1 минута и го намазаха с няка'в грим. Супер отвратително се почувствах и ако не беше гаджето ми щтях да ги смеля ... а момчето се разплака. Гаджето ми и приятелките и отидоха да го успокояват а после като исках да говоря с него за да разбера кой точно е тартора на всичко това за да знам кой да счупя от бой първо той не ми каза нищо. Страх го е да каже щото после пак ще го тероризират. Кажете ми как да не ги пребиеш такива и да ги завреш в Пирогов доживот ...
Bravu Em4utu...znaeh si 4e si pi4....
Mi pri nas nqma mai takiva iz4epki i dano da nqma 4e kakto sam leko ludi4ka daskaloto 6e hvar4i nagore