.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Много ми е спекано!!!!

Хора значи имам киста на яйчника. Лекарката каза че е от постинора. Може ли след като имам киста и яйчника не функционира да забременея? Приятеля ми се свърши в мен без презерватив ((((

Guest
    predpolagam,4e moje da zabremenee6.a za6to e svur6il v teb?vie normalni li ste?

Супер фен Аватара на Barbie
    А лекарката ли ти каза, че яйчника не функционира? Кистите са често явление. И аз съм имала, но това не е увреждало чак до такава степен функцията на яйчника ми.
    И в крайна сметка ти имаш два яйчника, които се редуват всеки месец при произвеждането на яйцеклетки - твърде възможно е да забременееш. Мила, защо вършите такива глупости?!

Майн
    Guest
    А ти случайно да си чувала, че в половият ти орган влизат два яйчника, и освен ако не са отказали и двата все пак има опасност да забременееш ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    защо не задаваш въпросите си към лекарката? тя със сигурност е по-компетентна

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Има толкова много други медикаменти. Като не искате, употребявайте гуми, като искате пийте си хапчета. С тоя постинор се побъркахте. И е нека верно четат тия дето се на него налитат, като пчели на мед

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Ето до какво води постинора, дано повече хора го прочетат. Дано да се излекуваш. Сега пиете боклуци против бебета, а един ден ще си биете главата в стената, ама ще е късно.
    =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    София
    не бъдете толкова критични, постинор може да се наложи на всеки да пие...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    ти друго кво пиеш? нещо бяло и топло? като млекце ама не е точно мляко, пийваш ли си редовно?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    ти друго кво пиеш? нещо бяло и топло? като млекце ама не е точно мляко, пийваш ли си редовно?
    я ходи си набий една чекия и се успокой

Има разлика между киста и нефункциониращ яйчник. Трябвало е да питаш лекаря, а не нас. А и ти нямаш само един яйчник. Ако яйчниците ти функционират нормално има опасност да забременееш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ходил съм с момиче на което й бяха правили операция на яйчниците! Аз се притеснявам да не е бременна, тя се радва, защотото инъче можела никога да няма...чудна работа
    Пък възможно е да си бременна, защо не?

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    И да не функционират и 2та яйчника може да имаш яйцеклетка в матката и да забременееш!

Guest
    Имам въпрос към авторката дано чете темата. Колко пъти пи постинор и в какъв интервал от време. Питам,защото смятам,че ще е полезно на всички,които го пият като аналгин, а също и на мен. Пила съм два пъти и се надявам никога повече да не ми се налага!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми тии не си добре предполагам си му казала прее*а м се яйчника праи квото щеш ...
    Естествено че има опастност

зна4и аз съм на 15 и преди около година и аз имах киста на яй4ника.,...само едно ще ти кажа операция!!! ще я махнат и сичко ще е наред...
    и е възможно да се забременее независимо 4е имаш киста....винаги има възможност...(по4ти)
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си