- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми е спекано!!!!
Хора значи имам киста на яйчника. Лекарката каза че е от постинора. Може ли след като имам киста и яйчника не функционира да забременея? Приятеля ми се свърши в мен без презерватив((((
predpolagam,4e moje da zabremenee6.a za6to e svur6il v teb?vie normalni li ste?![]()
А лекарката ли ти каза, че яйчника не функционира? Кистите са често явление. И аз съм имала, но това не е увреждало чак до такава степен функцията на яйчника ми.
И в крайна сметка ти имаш два яйчника, които се редуват всеки месец при произвеждането на яйцеклетки - твърде възможно е да забременееш. Мила, защо вършите такива глупости?!![]()
А ти случайно да си чувала, че в половият ти орган влизат два яйчника, и освен ако не са отказали и двата все пак има опасност да забременееш ?
защо не задаваш въпросите си към лекарката? тя със сигурност е по-компетентна
...
=D>Първоначално написано от jeditte
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
не бъдете толкова критични, постинор може да се наложи на всеки да пие...![]()
ти друго кво пиеш? нещо бяло и топло? като млекце ама не е точно мляко, пийваш ли си редовно?Първоначално написано от malka_sladuranka
я ходи си набий една чекия и се успокойПървоначално написано от Анонимко
Има разлика между киста и нефункциониращ яйчник. Трябвало е да питаш лекаря, а не нас. А и ти нямаш само един яйчник. Ако яйчниците ти функционират нормално има опасност да забременееш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ходил съм с момиче на което й бяха правили операция на яйчниците! Аз се притеснявам да не е бременна, тя се радва, защотото инъче можела никога да няма...чудна работа
Пък възможно е да си бременна, защо не?
И да не функционират и 2та яйчника може да имаш яйцеклетка в матката и да забременееш!![]()
Имам въпрос към авторката дано чете темата. Колко пъти пи постинор и в какъв интервал от време. Питам,защото смятам,че ще е полезно на всички,които го пият като аналгин, а също и на мен. Пила съм два пъти и се надявам никога повече да не ми се налага!
Ми тии не си добре предполагам си му казала прее*а м се яйчника праи квото щеш ...
Естествено че има опастност
зна4и аз съм на 15 и преди около година и аз имах киста на яй4ника.,...само едно ще ти кажа операция!!! ще я махнат и сичко ще е наред...
и е възможно да се забременее независимо 4е имаш киста....винаги има възможност...(по4ти)
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****