- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- rasisti?!
merci naistina mnogo
az se molq na Gospod da e vse taka krasivo i prekrasno
Че какво лошо има в негрите..... или в другите раси. Ако обичам човека ,едва ли ще ме интересува от какъв произход е![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Абсолютно не!
Три са:
Европеидна, монголоидна и негро-афстралоидна.
Олиото и водата не се смесват.
ПС. Като се замисля... имам някакъв фетиш относно азиатките
taka kakto go kaza... olioto i vodata ne se smesvat.. znachi ednite sa xora drygite ne...... tochno taka izliza....
znachi ne gi zachitash za xorata taka li da razbiram?
Разбира се, че не.
И въобще не излиза точно така. Ха, прочети го отново...
tochno taka izliza...
olioto i vodata se otnasqt taka kakto rasa kum dryga rasa....
ti kazvash che olio i voda ne se smesvat.... dve razlichni sybstancii.. toest ednite xora drygite ... ne chak tolkova
Отново - къде видя да съм казал, че единте са по-добри от другите?
Казвам, че са различни. Точка!
Az ne sym rasistka..obache kym turcite imam nekakva omraza neznam ne sa mi simpatichni..seki chovek e razlichen ama az govora kato cqlo..ciganite syshto ne sa mi liubimci..trqbva da im napravat dyrjava spored mene..zashtoto zeha da prevzemat nashata.. a za negrite nqmam nishtu protiv..daje me kefat![]()
Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!
по принцип си падам малко или много расистка - това цигани, турци (особено турци) не мога да понасям. за негри няма какво да говорим, защото тук такива се срещат рядко, пък и още не са ми трън в очите. по принцип бих искала да прекарам живота си (или просто да бъда) с човек, който споделя народноста ми
Аз не съм расист. Да, бих ходила с негър, е чак с циганин може би не, зависи от човека. Но наистина се опитвам да преодолея въпроса с расовата дискриминация.
Къде ще отидеш? Толкова ми липсваш...
...Моля те, върни се вкъщи...
ei jivotno kak e da lapash rqzania mu xui ei povrushta mi sa ot teb mrazq cigani i turciПървоначално написано от ***
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Аман от печки!![]()
Левски шампион але але!
Аз нямам нищо против негрите,циганите и турците.Както съм казвал и преди хората не трябва да се делят по цвета на кожата и такива глупави стериотипи.Има добри и лоши хора от всички раси не бива да ги обобщаваме в едно.Аз имам приятели турци и не съм забелязал да са нещо по различно от нас единствената разлика е в религията но това непречи да сме приятели.А относно това дали бих искал да имам дълга връзка с човек от друга раса бих казал защо не.Няма пречки за това стига да се обичаме.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
PAK KAZVAM CHE VYPROSA MI NE SE OTNASQ A CIGANI I TYRCI.. SPRETE DA OTGOVARQTE S "NQMAM NISHTO PROTIV CIGANI I TYRCI ILI MRAZQ CIGANI I TYRCI" NIKYDE VUV VYPROSA NE PITAM ZA TQX I OCHEVIDNO NE ME INETESYVA TOVA A DRYGO...
CHETETE V-SITE XORA.... CHETETE KAKVO VI PITAT I NE OTGOVARQITE NESHTA KOITO NE SA PITANI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KONKRETNO VI PITAM...
Значи има един друг момент. Ти вече изглеждаш предубеден(а). За мнение ли питаш или просто ти е нужен кураж? Ако правиш статистическо проучване ти гарантирам, че вече са те изпреварили...Първоначално написано от Dj Acara
nqmam predybejdeniq.... ne pitam za kuraj... ne pitam za prouchvane....
kvo veche chovek ne moje da si zadade v-sa bez da se zaqdat s nego li!?!??!?
kakto vijdam tova e forum kudeto si zadavame konkretni v-si i ochakvame konkretni otgovori....
shtom pitam znachi me ineteresyva...
i shtom pitam neshto konkretno znachi me interesyva otgovora na neshto konkretno....
a tova zashto pitam si e moq rabota....
xorata tuka sa zadali stotici v-si za kuraj.. storici s predybejdeniq sprqmo neshto... stotici za proychvane... stotici za syvet...
nali za tva e forum vse pak....
taka che e napylno moq rabota zashto pitam...
prosto iskam otgovor na konkretniq mi v-s.... koito nqma nishto obshto s cigani i turci pak povtarqm
Принципно бих ходил с негърка или мулатка,ако ми хареса наистина. Що не? НО чак да се оженя за такава и да прекарам живота си с нея - по-скоро не.
Иначе съм 100 % анти циганите,турците и арабите. Негрите... да речем,че просто не са ми много симпатични.![]()
аз ли4но не бих но ако го обии4аш няма за какво да се 4удишш дали др хора са расисти или не....
оо ако е некой като Method man.. хахаа а сериозно - не съм общувала с негри.. незнам какви са.. но съм расист спрямо мангалите и турците - не ги искам в родината си, защото са мизерни, необразовани и т.н.
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
еми нищо против тях няам, ама не бих определено. .. . .
purvo i nai-vajno - KOI KVOTO ISKA DA SI PRAVI![]()
vtoro i vaja6to za men - mrazq gi si4kite teq,mrazq arabi,mrazq reznqci(po religiq),mrazq 4ernite!! sega nqkoi 6e kajat - glei q pa taq predubedenata,govori na izust..az puk 6te vi kaja -e*ete si ma****a,za6toto AZ jiveq sred takiva,AZ znam 6to za mantalitet imat i AZ trqbva da gi turpq,ne vie!! 6oto ne e kato po filmite!
tva,4e i te bili hora,imalo izkliu4eniq... i da ,verno sa IZKLIU4ENIQ,za6toto ot teq bokluci,deto gi poznavam,nikoi ne e oprovergal mnenieto mi,4e sa tupi rasi s masovo otricatelno IQ..tva,4e ima EDIN na 3879237509,deto se e rodil v gre6nata koja ne zna4i,4e vsi4kite struvat!teq hora trqbva da se cenqt - izkliu4eniqta!
A kolkoto dali az bih hodila ili bih se ojenila za 4eren(4e nali tva e vuprosut)-mi ne,ne bih.i ne moga da si predstavq da si lqgam vs ve4er do 4eren i moite sobstveni deca,deto az 6e gi rajdam,da sa 4erni..absurd![]()
no kakto kazah - KOI KAKVOTO ISKA DA SI PRAVI![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
hihihihihihiihihihihihihihihih
Мразя расистите най-много от всичко на света![]()
ako jivee6 vuv France(ili neide v Africa) 6a namrazi6 4ernite,povqrvai miПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
[quote="panterata"]ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбирамене съм расистка![/quoi
az mislq taka!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!