.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: rasisti?!

Dj Acara
    Guest

e

merci naistina mnogo
    az se molq na Gospod da e vse taka krasivo i prekrasno

Голям фен
    Че какво лошо има в негрите..... или в другите раси. Ако обичам човека ,едва ли ще ме интересува от какъв произход е
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Абсолютно не!

Три са:
    Европеидна, монголоидна и негро-афстралоидна.
    Олиото и водата не се смесват.

ПС. Като се замисля... имам някакъв фетиш относно азиатките

Dj Acara
    Guest

f

taka kakto go kaza... olioto i vodata ne se smesvat.. znachi ednite sa xora drygite ne...... tochno taka izliza....
    znachi ne gi zachitash za xorata taka li da razbiram?

Град
    Sofia
    Разбира се, че не.
    И въобще не излиза точно така. Ха, прочети го отново...

Dj Acara
    Guest

d

tochno taka izliza...
    olioto i vodata se otnasqt taka kakto rasa kum dryga rasa....
    ti kazvash che olio i voda ne se smesvat.... dve razlichni sybstancii.. toest ednite xora drygite ... ne chak tolkova

Град
    Sofia
    Отново - къде видя да съм казал, че единте са по-добри от другите?
    Казвам, че са различни. Точка!

Az ne sym rasistka..obache kym turcite imam nekakva omraza neznam ne sa mi simpatichni..seki chovek e razlichen ama az govora kato cqlo..ciganite syshto ne sa mi liubimci..trqbva da im napravat dyrjava spored mene..zashtoto zeha da prevzemat nashata.. a za negrite nqmam nishtu protiv..daje me kefat
    Вече Нямам Сълзи Пада Само Дъжда..!

Мега фен Аватара на iiirish
    по принцип си падам малко или много расистка - това цигани, турци (особено турци) не мога да понасям. за негри няма какво да говорим, защото тук такива се срещат рядко, пък и още не са ми трън в очите. по принцип бих искала да прекарам живота си (или просто да бъда) с човек, който споделя народноста ми

Град
    На края на света, където небето се доближава до Земата, където живота и смъртта се преплитат в едно!
    Аз не съм расист. Да, бих ходила с негър, е чак с циганин може би не, зависи от човека. Но наистина се опитвам да преодолея въпроса с расовата дискриминация.
    Къде ще отидеш? Толкова ми липсваш...

...Моля те, върни се вкъщи...

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от ***
    здравейте бифшия ми приятел беше турчин,преди да го срещна старшно много мразех всички турци и цигани....бях с него 4 прекрасни години,може би още щяхме да сме заедно,но той замина да живее в холандия,благодарение на него разбрах,че няма значение расата,цвета на кожата или вярата,която даден човек изповядва,може да ви звучи като клише,но е важно какъв е човек от вътре,а особено за негрите,аз познават 3 и всичките са супер яки хора))
    ei jivotno kak e da lapash rqzania mu xui ei povrushta mi sa ot teb mrazq cigani i turci
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аман от печки!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Аз нямам нищо против негрите,циганите и турците.Както съм казвал и преди хората не трябва да се делят по цвета на кожата и такива глупави стериотипи.Има добри и лоши хора от всички раси не бива да ги обобщаваме в едно.Аз имам приятели турци и не съм забелязал да са нещо по различно от нас единствената разлика е в религията но това непречи да сме приятели.А относно това дали бих искал да имам дълга връзка с човек от друга раса бих казал защо не.Няма пречки за това стига да се обичаме.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Dj Acara
    Guest

s

PAK KAZVAM CHE VYPROSA MI NE SE OTNASQ A CIGANI I TYRCI.. SPRETE DA OTGOVARQTE S "NQMAM NISHTO PROTIV CIGANI I TYRCI ILI MRAZQ CIGANI I TYRCI" NIKYDE VUV VYPROSA NE PITAM ZA TQX I OCHEVIDNO NE ME INETESYVA TOVA A DRYGO...

CHETETE V-SITE XORA.... CHETETE KAKVO VI PITAT I NE OTGOVARQITE NESHTA KOITO NE SA PITANI
    KONKRETNO VI PITAM...

Град
    Sofia

Re: s

Цитирай Първоначално написано от Dj Acara
    PAK KAZVAM CHE VYPROSA MI NE SE OTNASQ A CIGANI I TYRCI.. SPRETE DA OTGOVARQTE S "NQMAM NISHTO PROTIV CIGANI I TYRCI ILI MRAZQ CIGANI I TYRCI" NIKYDE VUV VYPROSA NE PITAM ZA TQX I OCHEVIDNO NE ME INETESYVA TOVA A DRYGO...

CHETETE V-SITE XORA.... CHETETE KAKVO VI PITAT I NE OTGOVARQITE NESHTA KOITO NE SA PITANI
    KONKRETNO VI PITAM...
    Значи има един друг момент. Ти вече изглеждаш предубеден(а). За мнение ли питаш или просто ти е нужен кураж? Ако правиш статистическо проучване ти гарантирам, че вече са те изпреварили...

Dj Acara
    Guest

f

nqmam predybejdeniq.... ne pitam za kuraj... ne pitam za prouchvane....
    kvo veche chovek ne moje da si zadade v-sa bez da se zaqdat s nego li!?!??!?
    kakto vijdam tova e forum kudeto si zadavame konkretni v-si i ochakvame konkretni otgovori....
    shtom pitam znachi me ineteresyva...
    i shtom pitam neshto konkretno znachi me interesyva otgovora na neshto konkretno....
    a tova zashto pitam si e moq rabota....
    xorata tuka sa zadali stotici v-si za kuraj.. storici s predybejdeniq sprqmo neshto... stotici za proychvane... stotici za syvet...
    nali za tva e forum vse pak....
    taka che e napylno moq rabota zashto pitam...
    prosto iskam otgovor na konkretniq mi v-s.... koito nqma nishto obshto s cigani i turci pak povtarqm

ATAKABG
    Guest
    Принципно бих ходил с негърка или мулатка,ако ми хареса наистина. Що не? НО чак да се оженя за такава и да прекарам живота си с нея - по-скоро не.
    Иначе съм 100 % анти циганите,турците и арабите. Негрите... да речем,че просто не са ми много симпатични.

Голям фен
    аз ли4но не бих но ако го обии4аш няма за какво да се 4удишш дали др хора са расисти или не....

Супер фен
    оо ако е некой като Method man.. хахаа а сериозно - не съм общувала с негри.. незнам какви са.. но съм расист спрямо мангалите и турците - не ги искам в родината си, защото са мизерни, необразовани и т.н.

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

еми нищо против тях няам, ама не бих определено. .. . .

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    purvo i nai-vajno - KOI KVOTO ISKA DA SI PRAVI

vtoro i vaja6to za men - mrazq gi si4kite teq,mrazq arabi,mrazq reznqci(po religiq),mrazq 4ernite!! sega nqkoi 6e kajat - glei q pa taq predubedenata,govori na izust..az puk 6te vi kaja -e*ete si ma****a,za6toto AZ jiveq sred takiva,AZ znam 6to za mantalitet imat i AZ trqbva da gi turpq,ne vie!! 6oto ne e kato po filmite!
    tva,4e i te bili hora,imalo izkliu4eniq... i da ,verno sa IZKLIU4ENIQ,za6toto ot teq bokluci,deto gi poznavam,nikoi ne e oprovergal mnenieto mi,4e sa tupi rasi s masovo otricatelno IQ..tva,4e ima EDIN na 3879237509,deto se e rodil v gre6nata koja ne zna4i,4e vsi4kite struvat!teq hora trqbva da se cenqt - izkliu4eniqta!
    A kolkoto dali az bih hodila ili bih se ojenila za 4eren(4e nali tva e vuprosut)-mi ne,ne bih.i ne moga da si predstavq da si lqgam vs ve4er do 4eren i moite sobstveni deca,deto az 6e gi rajdam,da sa 4erni..absurd

no kakto kazah - KOI KAKVOTO ISKA DA SI PRAVI
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Фен
    Град
    v edna lokva
    hihihihihihiihihihihihihihihih

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мразя расистите най-много от всичко на света

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Мразя расистите най-много от всичко на света
    ako jivee6 vuv France(ili neide v Africa) 6a namrazi6 4ernite,povqrvai mi
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

[quote="panterata"]ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбираме не съм расистка![/quoi

az mislq taka!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си