.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: rasisti?!

Фен
    Град
    У Нас!
    [quote="sladkoto_viki92"]
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ако някой ми харесва няма значение какъв е ( негър , турчин...) важното е да си го обичам и той мен и да си се разбираме не съм расистка![/quoi

az mislq taka!
    Кво си се размислила пък ти,кат гледам си набор 92,кво си видяла ти от живота и от сблъсъка с такъв тип хора,недей ми обяснява ти,че ги разбираш нещата.Порасни,виж нещо от тоя скапан живот и тогава говори!

Dj Acara
    Guest

d

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Мразя расистите най-много от всичко на света
    i az taka... syglasna sum s tova devoiche...
    kolkoto rasistite mrazqt drygite xora tolkova az nenavijdam rasisite....
    vqrno e che ima precakani nacii.. vqrno e che ima kofti xora... no vsichki sme xora
    ne mislq che moga da imam priqteli primerno afganistanci poneje sa leko fanatichni razbiraniq... no nikoga ne bix kazala neshto na nqkoi chovek prosto shtoto e dryg a ne bql bokluk haha:P tva beshe bazik ama tochno zaradi takiva beli rasisti ni e lepnato imeto beli bokluci ot drygite rasi...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не мога да кажа, че съм расистка. Имам приятели негри, имам приятели турци, даже познавам и свестни цигани. И са страхотни хора, мога съвсем спокойно да си го призная въпреки, че и аз съм набарала доста на турците и циганите. Но пък не мога да кажа, че не съм предубедена изобщо, понеже не мога да си се представя женена за човек от друга раса, нито мога да си представя децата ми да са от друга раса.А ти па като си рекла "бял боклук"... ми к'во нека пък такава да съм, аз си се гордея с това и к'во мислят за мене другите раси хич не ме е*е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Мразя расистите най-много от всичко на света
    Tova su6to e rasizum... sled kato mrazi6 nqkogo zaradi ubejdeniqta/religiqta/pola/nacionalnostta/t.n.

s

ne e rasizum... ponqtieto rasizum se otnasq za rasite....
    a tova che mrazi rasistite ne e rasizum... osven ako ne otnesem rasistite kato rasa idioti

Нямам нищо против негрите, но идея за връзка с тях не е нещо което ме привлича. Те са готини хора, според това което съм чувал, но връзка с тях - не благодаря, предпочитам бялата кожа за децата си.
    Черен Принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си